reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

moje szczęścia - torcik autko - super!
aina - torcik BOMBA! trzeba kiedys wykorzysta ten przepis i pomysł na dekorację :-)

reklama
a czy któraś z mam zastanawia się nad kupnem takiego rowerka co wkłada się dziecko, a potem rozmontowuje się różne części wraz z wiekiem dziecka?

a co do torcika to napewno kupny. zdolności u mnie na poziomie minusowym. :laugh2:

paulina....wstaw link do rowerka, bo nie mam pojęcia o jakim piszesz.
u nas torcik też zapewne kupny, z tego samego powodu ;-)

Agacio, zaraz że kłamczucha :angry: ja piec nie umiem. To auto, to zrobiłam normalny placek i ułożyłam w kształt auta, a w smaku był taki sobie. Przyozdabiać i bawić się w duperelki lobię bardzo. Możesz piec, a ja Ci zdobić będę :-D

Aina, ja też taki robiłam siostrzeńcowi, ale tylko same świnie, bo piec nie umiem. Ktos mi upiekł a ja zdobiłam tylko aaaa.jpg
P1060071.jpg

Alex jutro idę zamówić jakiegoś małego torta żeby był na sobotę, a tak to dopiero za tydzień będzie imprezka dla chrzestnych i dziadków. Zbytnio nie ma się do czego szykować. Tak szczerze mówiąc to Igi urodziny na raty bedzie obchodził.Teraz prawdopodobnie znajomi wpadną, za tydzień rodzinka no i na 1-3 maja zapowiedzieli się kolejni goście:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my urodzinki wyprawiamy w sobote teraz. bo potem nie pasuje nikomu. jakieś imprezy itp. zamówiłam wczoraj ozdoby , typu balony, baner sto lat, serpentyny, itp :) więc ładnie wystroimy pokój małemu :) no i torta też zamawiam. jakiś samochodzik pewnie z napisem.

Joluś- to czeka Cię kilka imprezek kurcze w sumie nie zazdroszczę bo wiadomo szykowanie całe i w ogóle ... ale najważniejsze aby Igus był zadowolony bo to jego święto a na pewno będzie zadowolony! tyle gości to i prezenty
p.gif
wink2.gif

Paulina- szkoda że nikomu nie pasuje bo jakoś nie lubię robić i nie robię urodzin przed urodzinami :rofl2: ale imprezka na pewno z takimi ozdobami będzie mega udana.

co do roczku- to u nas jakieś kuźwa marudzenie- jedna babcia oczywiście jakieś problemy, a kiedy a co będzie.To się wnerwiłam(ale ZEN:D) i powiedziałam ,że nic ha ha
Tym sposobem robimy nieoficjalną impreze dla rodziny, będzie torcik , kto będzie to będzie ,juniorowi i tak w sumie to zwisa.
Gdyby małż nie miał w tym czasie swoich zawodów(za co go trochę nie kochamy:p) to byśmy śmignęli nad morze w majowy weekend.Bo w końcu to rodzicom należy się nagroda i uczczenie okazji przezycia 1 roku w powiększonym składzie.
No a potem imprezka dla kolegów:-D

reklama
Futrzaczku nie nastawiam się na prezenty.Tym bardziej wcale dużo ludzi nie będzie. Dziadki będą tylko z M strony, wiesz z mojej się nie chce doopy ruszyć.

Paulina
z tymi urodzinami to racja.Też cały czas słuchałam,że pierwsze urodziny lepiej zrobić po niż przed. Nie wiem czemu ale..no ale!! ;-)

Do góry