reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

U mnie tort bedzie robic moja mama-kiedys miala cukiernie wiec lepiej trafic nei moglam;)Tylko zastanawiam sie jaki ma byc ten tort;)w jakich kolorach i w jakie wzorki;)musze poszukac i poogladac jeszcze rozne katalogi tortow na necie.a co dajecie maluszkom?bo ja sie tak zastanawiam zastanawiam ale kurcze nic fajnego mi do glowy nie przychodzi.a chce zeby bylo to cos naprawde wyjatkowego...no wkoncu to jego PIERWSZE urodzinki;):-)

reklama

Agacio,
Masa marshmallows do dekoracji tortów przepis | Kotlet.tv

A to mój tort z tą masą, ja robiłam ze smerfów haribo P1040958.jpgP1040959.jpg

Matusia super torcik...i po co komuś kieszeń nabijać jak można samemu stworzyć piękne ciacho:tak:

Ostatnia edycja:
matusia - super! właśnie po co komu zlecac zrobienie tortu, skoro Ty potrafisz zrobic takie cudo!

ja też się zastanawiam nad prezentem....na chrzest młody dostał od nas krzyżyk z białego złota, więc moze na roczek dokupimy mu łańcuszek do kompletu.
A zakup zabawek to porozdzielam pomiędzy chrzestnych i dziadków :-D
myślałam o tym krzesełku FP, albo o jakimś wypasionym grającym "kibelku" albo takie miasteczko też jest fajne albo tor
MUZYCZNE MIASTECZKO-WESOŁE KLOCKI -FISHER- KURIER! (2153320614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
[url]http://allegro.pl/fisher-price-tor-muzyczny-wiraz-reklama-tv-i2107855457.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
polecam ta mase z marshmallows, super prosta do zrobienie i bardzo plastyczna super sie z nia pracuje, mozna wyczarowac cuda na tortach!
ja zamierzam zrobic malemu tort warstwowy w ksztalcie kolorowych poduszek, jedna na drugiej i na samej gorze bedzie figurka Oskarka i jego najlepszego przyjaciela - psa :D
tort bedzie w takim stylu jak ten na zalaczniku z tym ze poduchy beda kwadratowe, ale widze ze kwadratowych nawet na zdjeciu nie mam wiec daje takie zeby wam pokazac o co mniej wiecej chodzi :p

gag super zabawki, chyba wybiore cos w stylu tych klockow dla malego

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 55
reklama
gag świetne zabawki, wczoraj na nie trafiłam na allegro ;)
sylwia świetny pomysł na tort, napewno będzie piękny :)

Do góry