reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Bea a co dokładnie kładliście do wyboru. Kiedyś to był kieliszek, różaniec albo kasa.Teraz widzę idą kombinerki, pendrajwy,kosmetyki...i tak można wymieniać...

Zła jestem trochę na siebie bo zamówiłam takiego małego symbolicznego torta na jutro bo znajomi mieli wpaść, a dziś popołudniu okazało się,że chrzestni też jutro przyjadą :shocked2: Wychodzi na to że kolejnej imprezki za tydzień nie będzie.Kurde ale gryzę się tym tortem bo ten miał być symboliczny a za tydzień miał być jakiś taki specjalny i co ... Mam nadzieję,że chociaż starczy dla wszystkich.

Edit. Dziewczyny będę miała na sprzedaż balony na roczek. Zamawiałam 10 szt,ale mi nie dotarły jeszcze, więc jak któraś będzie chętna to odstąpię.

Te pierwsze "mam już roczek" http://allegro.pl/balony-balon-chrzest-roczek-z-misiem-2-stronne-i2216964438.html

Ostatnia edycja:
reklama
kurde jolek szkoda że nie dotarły. u nas paczuszka z ozdobami na szczęście dotarła.

jolek my też mamy taki mały torcik. zawsze możesz ciasto dokupić.

ale w pl mają fajne baloniki :-)
u naz zwykłe z napisem happy birthday 1 :p

u nas jedzenie obowiązkowo :-)
a dokładnie to tak zawsze 1 danie na ciepło a reszta to zagryski typu kolteciki czy tam szaszłyki albo shabik , chlebek , sałatki , tort , 2 ciasta , zapewne pomidorki z cebulką i ogórki , jakaś szyneczka na talerz... takie podstawowe zeby nie było pusto na stole :-p

Jolek-położyliśmy książke, kieliszek, pieniądze i książeczkę do nabożeństwa(bo różaniec został u moich rodziców w domu)

I po :) dzisiaj byli dziadkowie itp

a jutro chrześni.

malutki zadowolony ale tez i zmęczony.

graciarnia się powiększyła. ;-)

ten taki tor fisher prica. takiego lwa też w fiszera. normalnie fiszer szajs panuje w mojej rodzinie.

ale ogólnie są fajne i jest duże zainteresowanie jak narazie.

My położyliśmy różaniec, kieliszek i pieniądze- młody bardzo,ale to bardzo był zainteresowany różańcem. Tata nie zadowolony.

Paulina u mnie też się graciarnia powiększyła. koniecznie muszę wywalić nasze wyrko z tego mniejszego pokoju, albo na gwałt szukać większego mieszkania.

reklama
Do góry