reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

ja tym się nie przejmuję że urodziny wcześniej, jak to mówią zabobony :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Paulina kurcze ale fajnie w sobotę już roczek, super sprawa. Ja jeszcze ponad m-c muszę czekać:confused2:. Ale cóż Marti siedziała w brzuchu bez końca to za karę urodziny będzie miała później:-D

a w ogóle jestem zła, bo chrzestny małego nie wie czy nie będzie miał coś w planach w sobotę. a niech się ugryzie w tyłek. mieszka od nas 15 km , i niewie. co żeszzzzzzz jak mnie leczy coś takiego.

paulina nie dziwię się a xco on może mieć w planach co?? :/
rozumiem pracę .. ale żeby z innego powodu nie przyjść na roczek... masakra

bea pochwal się jak było :-)i co wybrała o ile u was jest ten zwyczaj :-)

Moja siostra się zaoferowała, że sama zrobi tort na roczek Zochny. Tylko, że ona tortu nigdy nie robiła...
Wie jak, już ma wszystko zaplanowane, jakie ozdoby zrobi itp.
Hmm... chyba się zgodzę, bo widze ile to jej daje radochy, ale mam nadzieję, ze będzie smaczny, bo o wygląd się nie obawiam - moja siostra to manualna złota rączka

ja jutro tort odbieram, niestety nie mam zdolności kulinarnych żadnych, wszystko na poziomie minusowym.

edit : futrzaczku co do jedzenia to u nas tylko na słodko. tort plus jakieś ciasto.

reklama
Natka dostała jeden prezent-stolik edukacyjny:) i pieniądze:)Stolik to strzał w 10-tkę bardzo jej sie podoba i siedzi przy nim i wciska wszystko co się da:)
Vikamcia- robiliśmy wybieranie przedmiotów i wybrała książkę:)!

Do góry