reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

moje szczęścia - torcik autko - super!
aina - torcik BOMBA! trzeba kiedys wykorzysta ten przepis i pomysł na dekorację :-)

reklama
a czy któraś z mam zastanawia się nad kupnem takiego rowerka co wkłada się dziecko, a potem rozmontowuje się różne części wraz z wiekiem dziecka?

a co do torcika to napewno kupny. zdolności u mnie na poziomie minusowym. :laugh2:

paulina....wstaw link do rowerka, bo nie mam pojęcia o jakim piszesz.
u nas torcik też zapewne kupny, z tego samego powodu ;-)

Agacio, zaraz że kłamczucha :angry: ja piec nie umiem. To auto, to zrobiłam normalny placek i ułożyłam w kształt auta, a w smaku był taki sobie. Przyozdabiać i bawić się w duperelki lobię bardzo. Możesz piec, a ja Ci zdobić będę :-D

Aina, ja też taki robiłam siostrzeńcowi, ale tylko same świnie, bo piec nie umiem. Ktos mi upiekł a ja zdobiłam tylko aaaa.jpg
P1060071.jpg

Alex jutro idę zamówić jakiegoś małego torta żeby był na sobotę, a tak to dopiero za tydzień będzie imprezka dla chrzestnych i dziadków. Zbytnio nie ma się do czego szykować. Tak szczerze mówiąc to Igi urodziny na raty bedzie obchodził.Teraz prawdopodobnie znajomi wpadną, za tydzień rodzinka no i na 1-3 maja zapowiedzieli się kolejni goście:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my urodzinki wyprawiamy w sobote teraz. bo potem nie pasuje nikomu. jakieś imprezy itp. zamówiłam wczoraj ozdoby , typu balony, baner sto lat, serpentyny, itp :) więc ładnie wystroimy pokój małemu :) no i torta też zamawiam. jakiś samochodzik pewnie z napisem.

Joluś- to czeka Cię kilka imprezek kurcze w sumie nie zazdroszczę bo wiadomo szykowanie całe i w ogóle ... ale najważniejsze aby Igus był zadowolony bo to jego święto a na pewno będzie zadowolony! tyle gości to i prezenty
p.gif
wink2.gif

Paulina- szkoda że nikomu nie pasuje bo jakoś nie lubię robić i nie robię urodzin przed urodzinami :rofl2: ale imprezka na pewno z takimi ozdobami będzie mega udana.

co do roczku- to u nas jakieś kuźwa marudzenie- jedna babcia oczywiście jakieś problemy, a kiedy a co będzie.To się wnerwiłam(ale ZEN:D) i powiedziałam ,że nic ha ha
Tym sposobem robimy nieoficjalną impreze dla rodziny, będzie torcik , kto będzie to będzie ,juniorowi i tak w sumie to zwisa.
Gdyby małż nie miał w tym czasie swoich zawodów(za co go trochę nie kochamy:p) to byśmy śmignęli nad morze w majowy weekend.Bo w końcu to rodzicom należy się nagroda i uczczenie okazji przezycia 1 roku w powiększonym składzie.
No a potem imprezka dla kolegów:-D

reklama
Futrzaczku nie nastawiam się na prezenty.Tym bardziej wcale dużo ludzi nie będzie. Dziadki będą tylko z M strony, wiesz z mojej się nie chce doopy ruszyć.

Paulina
z tymi urodzinami to racja.Też cały czas słuchałam,że pierwsze urodziny lepiej zrobić po niż przed. Nie wiem czemu ale..no ale!! ;-)

Do góry