reklama
P
paulina007
Gość
a czy któraś z mam zastanawia się nad kupnem takiego rowerka co wkłada się dziecko, a potem rozmontowuje się różne części wraz z wiekiem dziecka?
a co do torcika to napewno kupny. zdolności u mnie na poziomie minusowym.
a co do torcika to napewno kupny. zdolności u mnie na poziomie minusowym.
P
paulina007
Gość
oczywiście to tylko przykład ale chodzi mi o taki co zmieniać można z wiekiem dziecka
SMOBY Rowerek BABY TOO COCOONING 2w1 Ciche Kola (2097788302) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SMOBY Rowerek BABY TOO COCOONING 2w1 Ciche Kola (2097788302) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Matusia
Fanka BB :)
Agacio, zaraz że kłamczucha ja piec nie umiem. To auto, to zrobiłam normalny placek i ułożyłam w kształt auta, a w smaku był taki sobie. Przyozdabiać i bawić się w duperelki lobię bardzo. Możesz piec, a ja Ci zdobić będę
Aina, ja też taki robiłam siostrzeńcowi, ale tylko same świnie, bo piec nie umiem. Ktos mi upiekł a ja zdobiłam tylko
Aina, ja też taki robiłam siostrzeńcowi, ale tylko same świnie, bo piec nie umiem. Ktos mi upiekł a ja zdobiłam tylko
Alex jutro idę zamówić jakiegoś małego torta żeby był na sobotę, a tak to dopiero za tydzień będzie imprezka dla chrzestnych i dziadków. Zbytnio nie ma się do czego szykować. Tak szczerze mówiąc to Igi urodziny na raty bedzie obchodził.Teraz prawdopodobnie znajomi wpadną, za tydzień rodzinka no i na 1-3 maja zapowiedzieli się kolejni goście
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
paulina007
Gość
my urodzinki wyprawiamy w sobote teraz. bo potem nie pasuje nikomu. jakieś imprezy itp. zamówiłam wczoraj ozdoby , typu balony, baner sto lat, serpentyny, itp więc ładnie wystroimy pokój małemu no i torta też zamawiam. jakiś samochodzik pewnie z napisem.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- to czeka Cię kilka imprezek kurcze w sumie nie zazdroszczę bo wiadomo szykowanie całe i w ogóle ... ale najważniejsze aby Igus był zadowolony bo to jego święto a na pewno będzie zadowolony! tyle gości to i prezenty
Paulina- szkoda że nikomu nie pasuje bo jakoś nie lubię robić i nie robię urodzin przed urodzinami ale imprezka na pewno z takimi ozdobami będzie mega udana.
Paulina- szkoda że nikomu nie pasuje bo jakoś nie lubię robić i nie robię urodzin przed urodzinami ale imprezka na pewno z takimi ozdobami będzie mega udana.
co do roczku- to u nas jakieś kuźwa marudzenie- jedna babcia oczywiście jakieś problemy, a kiedy a co będzie.To się wnerwiłam(ale ZEN) i powiedziałam ,że nic ha ha
Tym sposobem robimy nieoficjalną impreze dla rodziny, będzie torcik , kto będzie to będzie ,juniorowi i tak w sumie to zwisa.
Gdyby małż nie miał w tym czasie swoich zawodów(za co go trochę nie kochamy) to byśmy śmignęli nad morze w majowy weekend.Bo w końcu to rodzicom należy się nagroda i uczczenie okazji przezycia 1 roku w powiększonym składzie.
No a potem imprezka dla kolegów
Tym sposobem robimy nieoficjalną impreze dla rodziny, będzie torcik , kto będzie to będzie ,juniorowi i tak w sumie to zwisa.
Gdyby małż nie miał w tym czasie swoich zawodów(za co go trochę nie kochamy) to byśmy śmignęli nad morze w majowy weekend.Bo w końcu to rodzicom należy się nagroda i uczczenie okazji przezycia 1 roku w powiększonym składzie.
No a potem imprezka dla kolegów
reklama
Futrzaczku nie nastawiam się na prezenty.Tym bardziej wcale dużo ludzi nie będzie. Dziadki będą tylko z M strony, wiesz z mojej się nie chce doopy ruszyć.
Paulina z tymi urodzinami to racja.Też cały czas słuchałam,że pierwsze urodziny lepiej zrobić po niż przed. Nie wiem czemu ale..no ale!! ;-)
Paulina z tymi urodzinami to racja.Też cały czas słuchałam,że pierwsze urodziny lepiej zrobić po niż przed. Nie wiem czemu ale..no ale!! ;-)
Podziel się: