reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

bo wiecie jak byłam trochę sceptyczna do tego krzesełka. bo cóż to za atrakcja. ale teraz widze jaka to jest trafiona zabawka. Vi jedno jest pewne napewno i starszej córeczce przypadnie do gustu :-)

reklama
tak to krzesełko jest fajne, jak byliśmy ostatnio na roczku u mojej kuzynki córeczki to ona miała to krzesełko i Oliwierkowi tez bardzo się spodobało. Tak więc myślę, że to dobry prezent, sama sie zastanawiam nad kupnem.

jolek dla chłopców jest w kolorze zielonym :-)
własnie sie zastanawiam czy sie zwierzaki znudzą :-p Vi ma ogrom zwierząt (ale takie same figurki ) i się ciagle bawi...
a ten namiot .. to w sumie same piłki się wrzuca.. a miejsca zajmuje sporo...:/
a takich zabawek gdzie się wrzuca piłki mamy tez kilka ....
a czy mam miejsce :-p
dzisiaj liczyłam.. 12 dużych czarnych worków zabawek +9 wielkich typu kuchnia, rowerek , koń na biegunach lub samochodziki takie duze do jeżdżenia (jeden wielki na akumulator)
i wszystko stoi i czeka na rozpakowanie :-p hehe
ja to mam naprawdę graciarnię :-p

wybieram jednak krzesełko...
i problem nr 2 :-p zapewne goście będą pytac czwego nie mamy i co kupić Emce :-p

Kamila no racze różowego byśmy nie brali!! Właśnie zielony dziś oglądałam na allegro!!

reklama
polecam krzeselko;) Mi wsumie tak sobie sie podoba za taka cene;P No ale wazne ze Zuzia sie interesuje;) My dostalismy w spadku;)

Paulina my tez ten starszy niebieski

Ostatnia edycja:
Do góry