reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Faktycznie krzesełko b. fajne.
Ja torcik dla Marti zrobię sama przynajmniej spróbuję:confused2:, choć nigdy sama nie upiekłam tortu. Ciasta czasem piekę więc może i tort się uda:tak:

reklama
Mila wow czaderskie a chrzcionowy Oleńki CUDNY:szok:

Ja napewno sama upiekę zawsze mężowi piekę na urodziny co roku smakowo jest pyszny gorzej z przyzdobieniem muszę poćwiczyć może masę cukrową kupię i ulepię jakieś cudaki:-D

A kiedyś kiedyś zrobiłam taki mężowi
DSC00371.jpgDSC00372.jpg

Krzesełko super :-)
Milla piękne te torty.
Agacio bardzo fajny tort dla męża Ci wyszedł. Ja też spróbuję upiec. Zawsze z przystrajaniem (i krojeniem) mam problem :zawstydzona/y:

Agacio ja kiedyś sama zrobiłam masę do ozdobienia, mogę Ci polecić z pianek haribo robiłam. Wstawiłam tu foto tego tortu, ale nie wiem gdzie. Moim zdaniem ten dla męża piękny jest, mam nadzieję że docenia Twoje zdolności także i kulinarne :-).

Matusia napisz przepis jak znajdziesz chwilkę czasu na tą masę plis. A spróbowałby nie docenić:baffled::-D

Agacio zdolna jesteś. Franio na pewno też będzie miał piękny tort zrobiony przez mamusię :)

reklama
jolek raczej wiem ze nie kupiłabys rózowego :-p
pisałam tylko że sa też dostepne w wersji zielone bo nie wszystkie zabawki są zarówno dla dziewczynek jak i chłopców...

Do góry