reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

reklama
Kamcia, z Twoim talentem też bym sama piekła. Ja chętnie przyozdobię, bo umiem masę zrobić i już auto czy świnki lepiłam - pamiętasz? Ale z pieczeniem - kiepsko.

A Majka niech ma ładny tort, bo impreza wielka będzie, bo podwójna.

przez pomyłkę zaczęłam na temacie zabawkowym :-p
więc tu napisze teraz..
znalazłam wkońcu coś co mogę kupić Emce na roczek...
jak myslicie co będzie z tego najlepsze??
Fisher Price Musical Chair Pink – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Little People Animal Sounds Zoo – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Tomy Discovery Dome – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

do tego ostatniego jestem średnio przekonana... bo już dla Vi sie zastanawialismy nad kupnem ale jakoś nie wiem...

jeśli mam polecić krzesełko, mamy , ogromne zainteresowanie, przekładanie karteczek, lampeczka, ogólnie wielkie zainteresowanie. najlepsza ulubiona zabawka.

Moja siostra się dopytuje co Igorowi kupić i chyba już mam pomysła,krzesełko będzie oki:)

reklama
myślałam, ze tam się jeszcze klapkę podnosi i jest też nocnik :-D

Kamcia, wszystkie są super. Jak macie dużo miejsca ( a macie) to to ostatnie też super.

Do góry