reklama
Matusia
Fanka BB :)
Kamcia, z Twoim talentem też bym sama piekła. Ja chętnie przyozdobię, bo umiem masę zrobić i już auto czy świnki lepiłam - pamiętasz? Ale z pieczeniem - kiepsko.
A Majka niech ma ładny tort, bo impreza wielka będzie, bo podwójna.
A Majka niech ma ładny tort, bo impreza wielka będzie, bo podwójna.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
przez pomyłkę zaczęłam na temacie zabawkowym
więc tu napisze teraz..
znalazłam wkońcu coś co mogę kupić Emce na roczek...
jak myslicie co będzie z tego najlepsze??
Fisher Price Musical Chair Pink – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Little People Animal Sounds Zoo – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Tomy Discovery Dome – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
do tego ostatniego jestem średnio przekonana... bo już dla Vi sie zastanawialismy nad kupnem ale jakoś nie wiem...
więc tu napisze teraz..
znalazłam wkońcu coś co mogę kupić Emce na roczek...
jak myslicie co będzie z tego najlepsze??
Fisher Price Musical Chair Pink – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Little People Animal Sounds Zoo – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Tomy Discovery Dome – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
do tego ostatniego jestem średnio przekonana... bo już dla Vi sie zastanawialismy nad kupnem ale jakoś nie wiem...
P
paulina007
Gość
jeśli mam polecić krzesełko, mamy , ogromne zainteresowanie, przekładanie karteczek, lampeczka, ogólnie wielkie zainteresowanie. najlepsza ulubiona zabawka.
P
paulina007
Gość
jeśli ktoś się zastanawia to naprawdę polecam wszystkim.
reklama
Matusia
Fanka BB :)
myślałam, ze tam się jeszcze klapkę podnosi i jest też nocnik
Kamcia, wszystkie są super. Jak macie dużo miejsca ( a macie) to to ostatnie też super.
Kamcia, wszystkie są super. Jak macie dużo miejsca ( a macie) to to ostatnie też super.
Podziel się: