reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia super!
ten ostatnio najlepszy
albo jakbys dała ostatni tort a pierwszą pszcółkę :-) bo jest cała widoczna i ma słodkie serduszka ;-)
ale z tą co jest też ładnie :-)
ten ostatnio najlepszy
albo jakbys dała ostatni tort a pierwszą pszcółkę :-) bo jest cała widoczna i ma słodkie serduszka ;-)
ale z tą co jest też ładnie :-)
Matusia
Fanka BB :)
A Wy coś już macie na oku? Ja tylko muszę zarezerwować już termin, bo jak będą komunie w ten weekend akurat, to każdy będzie brał tort, a taki cukiernik 20 nie upiecze, prawda? U Was też mogą być akurat komunie.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia ja nie mam nic na oku bo piekę sama tort..
co prawda podobaja mi się takie super torty pięknie ozdopione prosto z cukierni..
ale czy robiony przez mame nie zachwyci dziecka?? :-) Vi jak zobaczyła konika na 2 urodziny to niemal padła z wrażenia... a ja.. miałam frajdę ze zrobię coś dla niej sama ! :-)dla Em napewno jakoś ozdobię i będzie super :-)
co prawda podobaja mi się takie super torty pięknie ozdopione prosto z cukierni..
ale czy robiony przez mame nie zachwyci dziecka?? :-) Vi jak zobaczyła konika na 2 urodziny to niemal padła z wrażenia... a ja.. miałam frajdę ze zrobię coś dla niej sama ! :-)dla Em napewno jakoś ozdobię i będzie super :-)
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Babka robi zaj*** torty
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów
reklama
Podziel się: