reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jaipur super tort :-) no a humor moze przez to że dużo ludzi było ?
słodziak i tak z niego , nawet jeśli bez humorku :-)
xmartusia śliczne torty
a u nas tez po imprezie , była w czwartek tak dla przypomnienia
kiku osób nie było bo to ospa a to praca.. no ale mimo to zabawa była super ....
dzieci biegały trochę po dworze bo było bardzo Ciepło , trochę po domku :-)
Emci humorek dopisywał choć miała lekki katarek ale dała radę
wyglądała slicznie w stroju dzwoneczka :-) i bawiły się do 21 poczym położylismy je spać..
a my balowaliśmy dużo dłużej i na koniec imprezy włączylismy sobie karaoke i było fajnieeee
co by tu jeszcze... hmmm no chyba tyle ....
zdjęcia wstawię być może jutro :-) bo dziś mam zaraz gości więc nie będę grzebała w kompie
słodziak i tak z niego , nawet jeśli bez humorku :-)
xmartusia śliczne torty
a u nas tez po imprezie , była w czwartek tak dla przypomnienia
kiku osób nie było bo to ospa a to praca.. no ale mimo to zabawa była super ....
dzieci biegały trochę po dworze bo było bardzo Ciepło , trochę po domku :-)
Emci humorek dopisywał choć miała lekki katarek ale dała radę
wyglądała slicznie w stroju dzwoneczka :-) i bawiły się do 21 poczym położylismy je spać..
a my balowaliśmy dużo dłużej i na koniec imprezy włączylismy sobie karaoke i było fajnieeee
co by tu jeszcze... hmmm no chyba tyle ....
zdjęcia wstawię być może jutro :-) bo dziś mam zaraz gości więc nie będę grzebała w kompie
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kamciu - lanie się należy bo czytasz po łebkach Prezesik z gorączką świętował dlatego taka minka i humorku brak.
a Ty jeszcze się chwal co dobrego do szamania było ????fajnie że się Wam dość wszystko udało
a Ty jeszcze się chwal co dobrego do szamania było ????fajnie że się Wam dość wszystko udało
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
futrzaczku no teraz doczytałam właśnie na watku chorobowym że prezesik miał gorączkę :-(
bo tu wyczytałam tylko z posta jaipur że "junior ogólnie był nie w formie"
buziak dla juniorka :*
a u nas było mniej jedzonka niż miało być bo teraz mamy długi weekend i nigdzie nie dostałam kurczaka!!!! więc nie było nóżek
ale mieliśmy do kedzonka tak , koreczki , piersi z kurczaka na patykach (na zdjęciach bedzie widac o co chodzi) sałatki 2 jedna z gyrosem , bigos , mielone z pieczarkami , pomidorki z cebulką , co tam jeszcze kiełbasa , ciasto z ajerkoniakiem , tort oczywiście hehe
ziemniaczki takie fdajne z majonezem i papryką i szczypiorkiem , co jeszcze musze polukać na zdjęciach bo nie wiem czy wsyztsko napisałam
jakieś przekąski dla dzieci chrupki kukurydziane , deserki z galaretek z żelkami w środku (fajnie wygladały :-)
te ryżowe takie kółka , jakieś chipsy dla dzieci od 7 msc to znaczy chrupki marchewkowe,
no i był szampan piccolo a dla dorosłych % ;-) na później
bo tu wyczytałam tylko z posta jaipur że "junior ogólnie był nie w formie"
buziak dla juniorka :*
a u nas było mniej jedzonka niż miało być bo teraz mamy długi weekend i nigdzie nie dostałam kurczaka!!!! więc nie było nóżek
ale mieliśmy do kedzonka tak , koreczki , piersi z kurczaka na patykach (na zdjęciach bedzie widac o co chodzi) sałatki 2 jedna z gyrosem , bigos , mielone z pieczarkami , pomidorki z cebulką , co tam jeszcze kiełbasa , ciasto z ajerkoniakiem , tort oczywiście hehe
ziemniaczki takie fdajne z majonezem i papryką i szczypiorkiem , co jeszcze musze polukać na zdjęciach bo nie wiem czy wsyztsko napisałam
jakieś przekąski dla dzieci chrupki kukurydziane , deserki z galaretek z żelkami w środku (fajnie wygladały :-)
te ryżowe takie kółka , jakieś chipsy dla dzieci od 7 msc to znaczy chrupki marchewkowe,
no i był szampan piccolo a dla dorosłych % ;-) na później
Ostatnia edycja:
persefona
Fanka BB :)
Kurcze napisałam się i mi post skasowało Powiem tylko więc tyle,że widzę iż imprezy roczniakowe były udane!
My robimy tak jak przypada-czyli w sobotę. Ustaliłam menu i chciałam wam się pochwalić, bo może komuś coś się przyda, a więc u nas będzie:
- tort (niestety gotowy,bo brak czasu na zrobienie)
- 2 ciasta (cudaczek i takie z galaretek)
- lody
- mięsa: karkówka i udka z piecyka + schaby
- sałatki: paprykowa z kurczakiem, ananasowa, z czerwonej kapusty i grecka
- dodatkowo ryba po grecku
My robimy tak jak przypada-czyli w sobotę. Ustaliłam menu i chciałam wam się pochwalić, bo może komuś coś się przyda, a więc u nas będzie:
- tort (niestety gotowy,bo brak czasu na zrobienie)
- 2 ciasta (cudaczek i takie z galaretek)
- lody
- mięsa: karkówka i udka z piecyka + schaby
- sałatki: paprykowa z kurczakiem, ananasowa, z czerwonej kapusty i grecka
- dodatkowo ryba po grecku
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
u Nas tez już coraz bliżej... choć cała imprezka będzie 19 maja w sobotę , dziś zamierzam kupić zaproszenia.
Zamierzamy zrobić ( o ile pogoda pozwoli dlatego proszę o kciuki!) grilla! czyli do jedzonka :
- karkóweczka , kurczak , żeberka wszystko w marynatach trochę na słodko trochę na pikantnie
- kiełbaska chyba
- do tego jakieś świeże surówki
- na wieczór ze dwie sałatki i tu jeszcze się zastanawiam i Persefona tu prośba do Ciebie napisz coś więcej o tych Twoich z kurczakiem , ananasowej i z kapustą.
- torcik też kupny chyba że uda Nam się ze sprawdzonej ręki czyli od teścia brata Damiana mistrza cukiernictwa potrafi zrobić cuda ( na roczek Szymka mieliśmy od niego)
- jeszcze jakieś ciasto , przekąski
hmm i nie wiem co jeszcze - wyjdzie w praniu ;-)
Zamierzamy zrobić ( o ile pogoda pozwoli dlatego proszę o kciuki!) grilla! czyli do jedzonka :
- karkóweczka , kurczak , żeberka wszystko w marynatach trochę na słodko trochę na pikantnie
- kiełbaska chyba
- do tego jakieś świeże surówki
- na wieczór ze dwie sałatki i tu jeszcze się zastanawiam i Persefona tu prośba do Ciebie napisz coś więcej o tych Twoich z kurczakiem , ananasowej i z kapustą.
- torcik też kupny chyba że uda Nam się ze sprawdzonej ręki czyli od teścia brata Damiana mistrza cukiernictwa potrafi zrobić cuda ( na roczek Szymka mieliśmy od niego)
- jeszcze jakieś ciasto , przekąski
hmm i nie wiem co jeszcze - wyjdzie w praniu ;-)
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
to dawaj kotek dawaj!
Podziel się: