reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

ja wam powiem ze jestem lewa w pieczeniu :D a piekłam z siostra tort na chrzciny jej córy .... Biszkopt bajka ... prosciutki ...pozniej tniesz na 3 warstwy i przekladasz kremem a góra? jak tylko se wymyslisz :) ... mozesz np zielony krem <są barwniki> i kupic samochodziki i zrobic <cukrowe na allegro> droge :) albo z masy lukrowej wymyslac ile sił :D Kira nawet trupieciache ;-)

kasia moze glupie pytanie ale pod jakim haslem szukac tych trupich czach na allegro?;)

reklama
Oj dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja nie lubie robic takich duzych imprez :baffled: nie lubie stroic jedzenia dla gosci, zawsze mam stresa, co zrobic, czy bedzie smakowalo itp. :crazy: a i jeszcze dylemat kogo zaprosic... Dziadek obiecal ze przyleci, moj brat ze szwagierka i z ich coreczka (z grudnia) tez przyleca... no i chrzestny tez bedzie z zona i coreczka (4 mies). A tak to mamy duzo znajomych z dziecmi... ktorych tez wypadaloby zaprosic:szok: ale jak pomysle za mam robic 2 imprezy to mnie ciary przechodza :no:

ilona ja rowniez jestem sierota w wypiekach ale se postawilam challenge i kurcze chocbym miala pasc trupem;) a goscie trupem mieli pasc kolejnym, upieke ten tort, i zrobie go co roku, w koncu dojde do perfekcji!:D chcialabym zeby ignas chwalil sie w przedszkolu ze mama mu piecze torta:)

ilona ja rowniez jestem sierota w wypiekach ale se postawilam challenge i kurcze chocbym miala pasc trupem;) a goscie trupem mieli pasc kolejnym, upieke ten tort, i zrobie go co roku, w koncu dojde do perfekcji!:D chcialabym zeby ignas chwalil sie w przedszkolu ze mama mu piecze torta:)

kiragold a chcesz zrobić taki w angielskim stylu - z takim lukrem plastycznym i jakąś wypasioną dekoracją - typu boisko do nogi :) ?
Bo ja bym właśnie taki kiedyś chciała umieć zrobić... :)eh... :)

kiragold a chcesz zrobić taki w angielskim stylu - z takim lukrem plastycznym i jakąś wypasioną dekoracją - typu boisko do nogi :) ?
agrafka to jest proste :) serio :) tu dla przypomnienia tort z chrzcin choc wersja odchudzona angielska :D
tort.jpg

reklama
ja będe piekła wcześniej torcik żeby zobaczyć jaki wyjdzie , a że akurat za 2 tygodnie mamy rocznicę ślubu to prawie nadarza się okazja
wczoraj się w sklepie trochę porozglądałam i właśnie z dekoracji na tort są piłkarze i piłki więc pewnie u nas będzie boisko , u mnie ozdoby są marcepanowe i można go kupić (marcepan) normalnie w rolkach i sobie wyciąć dowolne kształty :)

Do góry