Tak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesąd
oczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
tez o tym słyszałamTak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesądoczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....
C
Cleo1981
Gość
moje też w poniedziałek wypadają i robię w niedzielę,poniedzialek,wtorekJa nie słyszałam o tym przesadzie. Czyli urodzinki mam wyprawic w poniedzialek?? Hmm lipa troche
w przesądy nie wierzę
Jakie menu bedziecie miały na urodzinkach?? Ja bede robic kolacje i słodkości.
Menu na kolacje:
sałatka gyros
szogun z makaronem
klopsiki z sosem meksykanskim i ryżem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
sałatka warzywna taka tradycyjna
sałatka z pomidorow+ogorkow+sałaty
bigos??
ryba po grecku
Wystarczy??
Menu na kolacje:
sałatka gyros
szogun z makaronem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
bigos??
ryba po grecku
Wystarczy??
A
aga4444
Gość
Menu na kolacje:
sałatka gyros
szogun z makaronem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
bigos??
ryba po grecku
Wystarczy??
o maj Gad ale imprezę robisz :-) na pewno wystarczy :-)
KTOS POKAZYWAŁ SLINCZE SPIWORKI NA ZAKUPACH ... MOZE MACIE JAKIES LINKI CZY COS?? chcem tez wlasnie kupic spiworek zeby było ciepłoa ten Hipciao z FP tez mnei zaciekawił jakis czas temu Ewel fajna zabawka? oplaca sie??
Kasia moja mam teraz kupiła w SMYKU śliczny śpiworek cena ok 65zł
Tak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesądoczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....
a czemu??
Kasiiula
Tak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesądoczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....
Menu na kolacje:
sałatka gyros
szogun z makaronem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
bigos??
ryba po grecku
Wystarczy??
o matko
u nas ze 2 sałatki jajka pewnie na ciepło 1 danie ew dwa wedliny itp
Kasiiula
Dziewczyny u mnie impreza na 16 dorosłych i 6 dzieci wiec troche musze przygotowac. Poza tym to takie wstepne menu wiec moze jeszcze z czegos zrezygnuje np z bigosu i klopsików:-)
Bedzie tort , orzechowiec , galaretka ze sniezka, jakies owoce, paluszki, ciasteczka dla dzieciaków.
Nie popisałam sie na chrzcinach wiec teraz musze troche podciagnac :-):-):-)
Bedzie tort , orzechowiec , galaretka ze sniezka, jakies owoce, paluszki, ciasteczka dla dzieciaków.
Nie popisałam sie na chrzcinach wiec teraz musze troche podciagnac :-):-):-)
reklama