reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Tak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesąd :D oczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....

reklama
Tak mi się przypomniało: pierwszych urodzin dziecka nie można wyprawiać przed datą urodzin -taki nasz rodzinny przesąd :D oczywiście nigdy na to nie zwracałam uwagi, ale moja mama była skrzyczana przez teściową że tydzień szybciej roczek wyprawiła...ehhh....
tez o tym słyszałam :) temu bedzie 12 w piatek basz ew 13 w sobote :)

Jakie menu bedziecie miały na urodzinkach?? Ja bede robic kolacje i słodkości.

Menu na kolacje:

sałatka gyros
szogun z makaronem
klopsiki z sosem meksykanskim i ryżem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
sałatka warzywna taka tradycyjna
sałatka z pomidorow+ogorkow+sałaty
bigos??
ryba po grecku

Wystarczy??

Menu na kolacje:

sałatka gyros
szogun z makaronem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
bigos??
ryba po grecku

Wystarczy??

o maj Gad ale imprezę robisz :-) na pewno wystarczy :-)

KTOS POKAZYWAŁ SLINCZE SPIWORKI NA ZAKUPACH ... MOZE MACIE JAKIES LINKI CZY COS?? chcem tez wlasnie kupic spiworek zeby było ciepło :) a ten Hipciao z FP tez mnei zaciekawił jakis czas temu Ewel fajna zabawka? oplaca sie??

Kasia moja mam teraz kupiła w SMYKU śliczny śpiworek cena ok 65zł

a czemu??

Menu na kolacje:

sałatka gyros
szogun z makaronem
udka+skrzydelka pieczone
mielone i schabowe
bigos??
ryba po grecku

Wystarczy??

o matko :o nie za duzo ?? :)

u nas ze 2 sałatki jajka pewnie na ciepło 1 danie ew dwa wedliny itp :) ;] i ciasta ciasteczka itp :)

o wlasnie co do zaproszen chyba wyhaftuje takie :)
Kartka-urodzinowa-Tomek-200.jpg doszyje jeszcze Pawełka czy cos :) srodek wydrukuje i wsio

Dziewczyny u mnie impreza na 16 dorosłych i 6 dzieci wiec troche musze przygotowac. Poza tym to takie wstepne menu wiec moze jeszcze z czegos zrezygnuje np z bigosu i klopsików:-)
Bedzie tort , orzechowiec , galaretka ze sniezka, jakies owoce, paluszki, ciasteczka dla dzieciaków.
Nie popisałam sie na chrzcinach wiec teraz musze troche podciagnac :-):-):-)

reklama
Do góry