reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
Kingula STO LATEK My też z 10.11 ;D
U Was jak zwykle z pompą ;D CUDNIE!!!

Ulenka a jak u was swietowaliscie juz czy dopiero czekacie na weekend czekacie?

:-):-)

Kingula dwie gracje z Was.:happy2:
Pięknie wyglądałyście a Madalenka miała przeuroczą koronę :p:-):tak:
Dzieki... a to takie moje skrzywienie zawodowe. W przedszkolu mamy taka tradycje ze kazde dziecko, ktore obchodzi urodzinki robimy mu korone. Tak ze Madelence tez musialam zrobic hehe..

U nas w srodę byli goscie tzn chrzesna z mężem i Synem 17 l a jutro powtórka z chrzesnym, chrzesną, dziadkami, moja chrzesna i jej mążem .Nie jakies wypasy ;/ Ale z 14 ludz bedzie. Szkoda ze tylko tak mało dzieci bedzie (2). U nas rodzina mało się trzyma :( A u męża to już prawie wogóle :(
Dwoje znajomych na roczek ich dzieci nas nie zaprosili wiec my ich także :(
Z resztą znajomych kontakt się urwał, niby jest ale go nie ma. Oni mają swoje rodziny, dzieci itd. Troszkę szkoda ze każdy sobie rzepkę skrobie :( Moje koleżanki odkąd urodziłam i siedzę w domku zarówno te z mojego miasta jak i z W-wy, gdzie pracowałam też słabo się widzimy i gadamy, ech...szkoda :(

Ulenka, u nas tez nie bylo duzo osob, bylo 14 doroslych i 3 dzieci liczac w tym Madelenke. My mielismy podobny sklad jak na chrzcinach, w niedziele jeszcze przyjedzie nasz dobry znajomy, bo w srode pracowal i nie dal rady sie zjawic. U nas z rodzinka to tez tak roznie jest, raz lepiej raz gozej. Ale najwazniejsi to rodzice, rodzenstwo, tort i mila atmosfera. Za rok mysle ze zrobimy urodzinki typowo dla dzieci:tak:

Madziek młody naprawdę był tą fontanną zafascynowany!!!! :) gratulacje dla solenizanta!!!
Kingula pomysł z koroną godny pozazdroszczenia!!!!!

Dziewczyny my tez juz po urodzinkach! 10.11.2010r Sroda odprawilismy urodzinki. Dom ladnie przystroilismy girlandami, serpentynkami, balonikami i na zewnatrz flaga norweska z balonikami musiala byc ;o) Madelenka mial glownie doroslych za gosci, ale byla tez jej kuzyneczka o miesiac mlodsza, przyleciala spoecjalnie z Polski na ta okazje. Dziadek Madelenki tez przylecial. Byla tez 4 miesieczna Natalia (coreczka chrzestnego Madelenki). Na urodzinach byl pokaz slajdow z zycia Madelenki (ogolne podsumowanie roku, a dzialo sie sporo!). Madelenka dostala sporo prezentow, sporo zabawek, i ubranek, od dziadka dostala zloty lancuszek z literka M. Niestety z dublowal sie 1 prezent - krzeselko-uczydelko z fischer price, ale za to kuzynka z korzystala.
A to kilka zdjec... szkoda ze w listopadnie juz jest tak ciemno... bo zdjecia nie za ladne wychodza ;o(

Kinga śliczne zdjęcia:-) Madelenka jak zwykle cudna :-) kuzyneczka słodziuchna :-)

reklama
Dziewczyny my tez juz po urodzinkach! 10.11.2010r Sroda odprawilismy urodzinki. Dom ladnie przystroilismy girlandami, serpentynkami, balonikami i na zewnatrz flaga norweska z balonikami musiala byc ;o) Madelenka mial glownie doroslych za gosci, ale byla tez jej kuzyneczka o miesiac mlodsza, przyleciala spoecjalnie z Polski na ta okazje. Dziadek Madelenki tez przylecial. Byla tez 4 miesieczna Natalia (coreczka chrzestnego Madelenki). Na urodzinach byl pokaz slajdow z zycia Madelenki (ogolne podsumowanie roku, a dzialo sie sporo!). Madelenka dostala sporo prezentow, sporo zabawek, i ubranek, od dziadka dostala zloty lancuszek z literka M. Niestety z dublowal sie 1 prezent - krzeselko-uczydelko z fischer price, ale za to kuzynka z korzystala.
A to kilka zdjec... szkoda ze w listopadnie juz jest tak ciemno... bo zdjecia nie za ladne wychodza ;o(

Super, szok ze mała Ci korony nie zdejmowała!
Ta mała 4-miesięczna dziecwczynka wygląda na bardzo dużą :)

Ja właśnie z Asią mam problem co zrobić z włoskami :/ mam też koronę, ale młoda nawet nie daje sobie porządnie przymierzyć, nawet potrafi zdjąć zawiązaną czapkę - masakra. Gumki, spinki, opaski - wszystko jest zdejmowane w ciągu minuty, ba, sekundy :/ A tak jej ślicznie :/ Chyba uczeszę ją na śpiocha :D może nie zajarzy :D

Do góry