reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

Kasiula super tort! W depresje mnie wpedzisz ;p
Ja niestety nic nie moge upiec, piekarnik mi nie dziala(chociaz nie zebym super talent miala hehe, bo ja ogolnie nic slodkiego nie umiem, za to uwielbiam z miesami "tworzyc")

Dzis po drodze jak bylismy na spacerku z Tomim, rozeznalam sie w cukierni w cenach i rodzajach tortow, no i juz mam plan. Z tym, ze my mamy jeszcze ok 3-4 tygodni(Tomi wprawdzie sie urodzil 1.12, ale dopiero ok tydzien pozniej bedzie male przyjątko urodzinowe - cud, ze wogole ktos tu do nas dojedzie, ale to juz inna bajka ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Torcik Pawełka ...
Zobacz załącznik 300223
Smak Pycha, Goscie zachwyceni wymyslali co by chcieli zjesc no i kazdy w szoku ze taki tort :D kolor chciałam aby był mocniejszy niestety taki jasny wyszedł ... no i ozdobienie na szybko bo dosc mialam bo krem nie nadawał sie na wierzch ;/ zle sie rozsmarowywał na gladko ... ogólnie wystawilam se 4+ :D hehehehe

kasiula, sliczny tort!!! a jaka maa przekladalas? daj przepis, pleeeaaaase :)))

martolinka, superasne!!!!! kto tworzyl, ty czy maz?

Dziewczyny gdzie moge kupic glukoze zeby zrobic figurki na tort?w cerrfurze nie bylo:-(czy taka z apteki moze byc??

gieoska ja robiłam z przepisu Effk - wszytsko dokladnie jak napisała- masa bardzo fajnie formowała się :) uzyłam glukozy z apteki :)takiej jak na krzywa cukrowa
Swinki lepiłam ja i maż- te ładniejsze to Mirka dzieło. onma talent plastyczny

reklama
Martolinka a jaka kupilas w aptece ta 50 czy 75??czy to bez roznicy?i jako barwnik uzylas galaretki tak?Twoje swinki wygladaja jakby profesjonalista je robil sa mega wypasione:-)probowaliscie je jak smakuja??;-)

Dziunka wiem ze delecta robi ale w cerrfurze nie bylo.Jutro ide do biedronki jak nie bedzie to w aptece kupie.

Do góry