reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
wstawiam ostatnie zdjecie i nie bede juz was zanudzac :))
po wczorajszym i dzisiejszym torcie nie moge patrzec na czekolade....... a szczescie nie byl za slodki bo nasaczalam biszkopt samym sokiem pomaranczowym, polecam przy slodkich masach

Załączniki

• 100_2115.jpg
    100_2115.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 100_2111.jpg
    100_2111.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
wstawiam ostatnie zdjecie i nie bede juz was zanudzac :))
po wczorajszym i dzisiejszym torcie nie moge patrzec na czekolade....... a szczescie nie byl za slodki bo nasaczalam biszkopt samym sokiem pomaranczowym, polecam przy slodkich masach
przepiękny!!! tez z galaretką?
ja nasączam herbatą

banAna tort sliczniusi :-)
Ja nie mogę doczekać się urodzinek Patryka, myślę, żeby zrobić je takie Kubusiowo-Puchatkowe :-p Balony z Kubusiem Puchatkiem + kolorowe, talerzyki na tort papierowe z Kubusiem Puchatkiem i ogólnie zastawa dla dzieci Kubusiowa, serwetki, kubeczki itp... Po wypłacie nawiedzę taki sklepik u nas gdzie takie coś mogę kupić, bo jeśli nie bedzie miał na miejscu to w ciągu tygodnia zdąży mi zamówić :-) A dlatego pomysł na Kubusia, bo Patryk go uwielbia, od czerwca ma gdzieś pieluchę przytulankę, śmi z maskotka Kubusia, ma mega maskotkę Kubusia taką metrową albo ponad-potem fotkę wrzucę i dekoracje w pokoju Kubusiowe.
A tort tez z Kubusiem zamówiony:-) Najprawdopodobniej urodzinki wyprawimy mu 10 listopada, bo tak ma wolne mój mąż, a 11-go to wszyscy się byczymy.
Kasiu u mnie pod blokiem w kiosku też były świeczki grająco-tańczące z fontanną, te były po 5 zł (żółte i czerwone)

A my mieliśmy świeczkę jedyneczkę i taki iskrzący element ;) - tak było na pierwsze urodziny Hanki, w tym roku podobnie. Jak czytam o imprezach to mnie aż gęsia skórka oblatuje, bo ja Gośce "tylko" kupię prezent, zrobię torta... gości jakoś nie będzie, bo wszyscy daleko...

Kochane kupcie najlepiej jeszcze drugą zapasową.... Ja co roku kupuje taką dla Julki, a dwa razy nie odpaliły się świeczki dookoła, choć fontanna była. Mama też kupiła w tym roku dla Miłka i tylko fontanna ... Na szczęście mieli zapasową :)

reklama
ja identyko kupilam u mnie 10.90 :szok:
nom strasznie potanialy:-)
Kochane kupcie najlepiej jeszcze drugą zapasową.... Ja co roku kupuje taką dla Julki, a dwa razy nie odpaliły się świeczki dookoła, choć fontanna była. Mama też kupiła w tym roku dla Miłka i tylko fontanna ... Na szczęście mieli zapasową :)
a tych swieczek nie da sie wymienic??to ta swieczka z fontanna to taka jednorazowka tak?? Dziunka a Ty ta swieczke zamawiasz co roku na allegro czy gdzies u siebie kupujesz?jak u siebie to ile ona kosztuje??

Kasia Ty na 100% bierzesz wywrotke z przyczepa bo ja znalazlam jeszcze traktory http://allegro.pl/wader-gigant-traktor-spychacz-przyczepa-66300-i1256842998.html http://allegro.pl/wader-2010-gigant-traktor-przyczepa-66100-bonus-i1263888052.html i jeszcze smieciarka mi sie podoba bardzo http://allegro.pl/wader-36580-36590-smieciarka-or-betorniarka-bon-i1236975677.html i nie wiem co teraz wziasc??;-(

Ostatnia edycja:
Do góry