reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
Kubuś dostał na urodziny kilka zbyt malych ubranek;0 m.in takie śliczne ogrodniczki, ktore mu sie zmiescily tylko na jedna noge!!!!!!!!! hehhe a na metce napisane ze dla dziecka w wieku 12-18 miesiecy hhehehe a moje oko to dla 3 miesiecznego bąbla;)

generalnie dostał mnostwo ubranek, bo jak sie siostra mojego meza zapytala co kupic Kubie na urodziny o moj szanowny malzonek odpowiedzial" oby nie zabawki bo ma bardzo duzo, juz lepiej jakies ubranko" wiec siostra szybko ropowszechnila ta informacje i WSZYSCY przynieśli ciuszki!
bylam wsciekla na meza,bo on nie ma pojecia co dziecko ma w szafie!!!!!!!!!!!!! a ubranek ma straaasznie duzo, wielu rzeczy wcale nie zdazylammu załozyc, bo wyrósł, głownie w ciuszku mu kupowalam, ale Kubusia tatus chyba nigdy tej wypchanej szafy nie widzial!!!! a teraz mam tego tyle, ze z 10 dzieci byl ubrała grrrrr nawet jak prosze go żeby Młodego ubral to musze przygotowac ubranko eh faceci...........

mama kubulki - u mnie jest to samo :-) też muszę przygotować ciuchy dla młodego żeby mój mu je założył :-) nawet jak mówię że body leżą na dole w szafie to słyszę "to wybierz bo ja nie wiem które" :-) ale grunt że ubierze :-)

Zbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?

Zbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?

my chcemy kupić Mai na 2 latka rowerek biegowy, muszę się już zacząć rozglądać, bo coraz mniej czasu zostaje;-)

reklama
Do góry