reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
Czy któreś z dzieci ma już jakiś samochód na pedały bądź elektryczny? chciałabym Damisiowi kupić, ale nie wiem jaki, a dużego budżetu też nie ma...

Zbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie :-D no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie

my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie :-D no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie

jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?

jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?

mamy ten rowerek
Lila na razie nie jezdzi bo nie dosiega do podlogi brakuje jej jeszcze okolo 1cm :-D dlatego kupujcie dobierajac go do wzrostu (my wzielismy na wyrost bo w Holandii te rowerki sa zalecane od najwczesniej 2,5 roku-3lat). Sa biegowki dla dzieci od 90cm i od 110cm wiec spora roznica :tak:

jeszcze pytanie co kupić na dzień dziecka ?? ja mam problem bo nie dość ze Łukaszkowi to chrzenicy 6 lat, chrześnicy 4 lata i chrześnicy męża 13 lat:baffled:

My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domu:) Dzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić:)
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy

reklama
My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domu:) Dzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić:)
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy

hehe... :shocked2:

Ile dałaś za jeep'a? daj jakiś link...

Do góry