reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
Czy któreś z dzieci ma już jakiś samochód na pedały bądź elektryczny? chciałabym Damisiowi kupić, ale nie wiem jaki, a dużego budżetu też nie ma...

Zbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie :-D no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie

my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie :-D no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie

jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?

jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?

mamy ten rowerek
Lila na razie nie jezdzi bo nie dosiega do podlogi brakuje jej jeszcze okolo 1cm :-D dlatego kupujcie dobierajac go do wzrostu (my wzielismy na wyrost bo w Holandii te rowerki sa zalecane od najwczesniej 2,5 roku-3lat). Sa biegowki dla dzieci od 90cm i od 110cm wiec spora roznica :tak:

jeszcze pytanie co kupić na dzień dziecka ?? ja mam problem bo nie dość ze Łukaszkowi to chrzenicy 6 lat, chrześnicy 4 lata i chrześnicy męża 13 lat:baffled:

My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domu:) Dzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić:)
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy

reklama
My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domu:) Dzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić:)
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy

hehe... :shocked2:

Ile dałaś za jeep'a? daj jakiś link...

Do góry