niestety nie, jeszcze nawet się nie rozglądałam, musze poczytać na ten temat.
to tak jak ja tylko pomysł mam, teraz trzeba się wziąć za realizacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety nie, jeszcze nawet się nie rozglądałam, musze poczytać na ten temat.
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnieZbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepie no i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie
jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?
My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domu Dzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy