reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

hehe... :shocked2:

Ile dałaś za jeep'a? daj jakiś link...

Kochana linka nie mam bo kupowałam jak to ja oczywiście okazyjnie. Kupiliśmy od ludzi , którzy dostali na roczek dla swojej córci. I ona się bała tego autka jak cholewcia. Autko nowe -nie uzywane za 170 złotych:tak::-D

O znalazłam link na allegro
AUTO Policja POJAZD Na AKUMULATOR Dźwięk Światła (2305691347) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamy identyczny:)
A zaraz jak wrócimy na drzemkę to wkleje foto z Jaśkiem i samochodem:)

reklama
Witam

Widze ze juz myslicie nad prezentami:)
My takze myslelismy o rowerku biegowym ale
Amelka na roczek dostala rowerek ktory jest teraz na nia, z raczka do prowadzenia,do pedalow , wiec sie zastanawiam czy jej ten kupic, myslalam o jakims domku lub zjezdzali w ktorej sie zakochala u kuzyna:)

Czy któreś z dzieci ma już jakiś samochód na pedały bądź elektryczny? chciałabym Damisiowi kupić, ale nie wiem jaki, a dużego budżetu też nie ma...
pamietam że Izia w tamtym roku kupowała fajny pojazd, nawet moj był nim bardzo zachwycony

co do 2 urodzin to hmmm u nas chyba nic specjalnego nie będzie bo Tomek urodziny ma 29.06 a na 1.07 planujemy chrzciny Michasia wiec imprezki zostaną połączone

co do prezentu nie bedziemy oryginalni tez myśleliśmy nad rowerkiem :)

Co do prezentu na urodziny to ja będę oryginalna, mój syn dostanie model samochodu Ferrari Italia w skali 1/18 oraz model prawdopodobnie Jeepa Rescue Concept albo Astona Martina do uzupełnienia jego kolekcji, myślę za to nad prezentem na dzień dziecka oraz nad tym co powiedzie babci. Rower już mamy taki na 4 kółkach do odpychania się mamy motor ale mały jeszcze słabo sięga ziemi więc na razie czeka aż do niego dorośnie, samochód na akumulator dostał w zeszłym roku.
Co do tortu to wymysliłam sobie że zamówie mu tort z rysunkiem żelem i ma by na torcie bugatti veyron najszybszy samochód świata a kiedyś marzenie mojego syna (model już ma i go uwielbia)

dziewczyny jakie macie dalsze pomysły na prezenty dla naszych maluchów? Bacie się dopytują co kupić, już sama nie wiem...

reklama
Kaśku- Kochana mamy takie same zjeżdżalnie!!!! :tak::-D Jas zachwycony !
Dziewczynki co pichcicie na przyjęcie urodzinowe? Pieczecie tort??? Ja zrezygnowałam z zakupu torta bo mi kilka firm krzyknęło za 2,5-3 kg tort w kształcie Elma 450-650 złotych to dziękuje bardzo.... to za te pieniądze mój Syn by miał plac zabaw! Więc robię torta sama :p Ambitnie - w kształcie Elma:p Nie wiem jakim kremem przełożyć Może coś polecicie i wogóle jakie menu planujecie.

Do góry