A ja nadal czekam na te ruchy... 4 pazdziernika mam usg polowkowe i juz sie nie moge doczekac. To moze glupie, ale przez to ze nie czuje ruchow zastanawiam sie czy wszystko jest ok... Gdyby dziecko dawalo znaki zycia czulabym sie lepiej :/
reklama
krisowa
Fanka BB :)
ja też 4-go, rano wizyta, wieczorem usg u tego samego gina, tylko w innych gabinetach4 pazdziernika mam usg polowkowe i juz sie nie moge doczekac.
Jakbym czytała siebie 2 tygodnie temuA ja nadal czekam na te ruchy... 4 pazdziernika mam usg polowkowe i juz sie nie moge doczekac. To moze glupie, ale przez to ze nie czuje ruchow zastanawiam sie czy wszystko jest ok... Gdyby dziecko dawalo znaki zycia czulabym sie lepiej :/
A ja dziś poczułam w pracy trzy kopnięcia w równych odstępach, chwila przerwy i znów 2 :-) jestem mega szczęśliwa, bo czułam, że to jest TO!! :-)
Czekam na więcej <3
Bądź cierpliwa :-)
krisowa
Dee super , gratuluję mamusiu :*
a ja dziś nie czuję
a ja dziś nie czuję
M85
Krisowa ja też nie codziennie czyję ruchy, czasami nic nie czuję 1-2 dni, nawet 'górki'.
Też 4tego mam połówkowe
Zauważyłam, że jak zjem ciasto, to mała zaraz zaczyna się mocno ruszać, co raz to z jednej to z drugiej strony jakieś puknięcia )) Co dziwne, po czekoladzie, batonie, lodach nie ma czegoś takiego, koniecznie musi być ciasto albo pączek czy drożdżówka
Też 4tego mam połówkowe
Zauważyłam, że jak zjem ciasto, to mała zaraz zaczyna się mocno ruszać, co raz to z jednej to z drugiej strony jakieś puknięcia )) Co dziwne, po czekoladzie, batonie, lodach nie ma czegoś takiego, koniecznie musi być ciasto albo pączek czy drożdżówka
O właśnie. Miałam zapytać jak to u Was jest. W pt poczułam wspaniałe kopniaki- siedząc, a od tamtej pory nic, chyba, bo możliwe, że wczoraj wieczorem też jeden był.
Wydawało mi się nawet wczoraj jak się położyłam na płasko wieczorem, że się rozciąga a w każdym razie rusza w środku, choć bąbelkami czy motylkami bym tego nie nazwała
Pozostaje czekać...
Wydawało mi się nawet wczoraj jak się położyłam na płasko wieczorem, że się rozciąga a w każdym razie rusza w środku, choć bąbelkami czy motylkami bym tego nie nazwała
Pozostaje czekać...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mój maluszek już codziennie skopuje tatusia! Aż brzuch podskakuję!
reklama
mama2006
Krisowa - ja też ostatnio się martwiła, że maluszek się nie rusza. Aż płakać mi się chciało bo się tak smuciłam. Ja o tyle mniej czuje ruchy, ponieważ łożysko mam na przedniej ścianie macicy (brzucha) i ono łagodzi kopniaki i czuje je bardzo delikatnie. Mam nadzieję, że z dnia na dzień u mnie jak i u Was będzie lepiej.
A któraś z Was też ma łożysko z przodu? Ja z Kubą miałam na tylnej ścianie. I kopniaki czułam bardzo dobrze, a teraz na odwrót...
Dee - gratuluję kopniaczków
A któraś z Was też ma łożysko z przodu? Ja z Kubą miałam na tylnej ścianie. I kopniaki czułam bardzo dobrze, a teraz na odwrót...
Dee - gratuluję kopniaczków