Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Wczoraj mój mąż po raz pierwszy poczuł ruchy naszego maluszka przez brzuszek!! Ja to się raczej martwie czy on nie jest zbyt ruchliwy skoro już brzuch mi faluje a ja w 19 tygodniu jestem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zsgadzam się, wiele jeszcze dziewczyn nic nie czuje, albo do końca nie sa pewne cy to toFifka - ciesz się kobieto bo niektóre mamy czekają i czekają na choćby jeden maleńki ruch
nie jest to regularne, u mnie czuję w nocy, ranoa czasem w ogóle. często uaktywnia się po jedzeniu, szczególnie słodkeigo, dziś szaleje do godziny i nie mam spokoju ale zz każdym dniem jest to bardziej odczuwalneDo dziewczyn, które są w pierwszej ciąży. Jak czujecie już ruchy to co jakiś czas się one powtarzają? Macie jakieś przerwy w dniach czy jakoś inaczej?