reklama
Ja jestem ze Stenungsund to spory kawałek od Sjöbo. Ale milo słyszec. Ja też słyszałam że jak chodzimy to dzidzie kołyszemya ona spi. A jak odpoczywamy czy lezymy to jest bardziej aktywna. Ja juz nie mogę sie doczekac kolejnych etapów
krisowa
Fanka BB :)
blizniak, mama, kacha zjadłam rano kilka słodkości i obudził sie... muszę zjeść coś dobrego, szaleje jak opętany, uff
krisowa
haha, , tak moje dziecko lubi słodkie, a teraz śpi, bo jeśc od obaidu nie dostało... jakoś nie moge jeśćkrisowa chyba Twoje maleństwo lubi sołdkości. ja nawet nie próbuje bo po niedużej ilości od razu drzwi łazienki sie kłaniają
natalia26
A moje sloneczko nie dawalo od paru dni nic znac ale dzisiaj po kolacji leze ogladam taniec z gwiazdami a tu pyk pyk leciutki kopniaczek chwilka przerwy i znowu pyk pyk ale fajnie a juz sie martwilam juz sie nie moge doczekac takich prawdziwych kopniakow jeszcze z miesiac i pewnie da mamusi popalic
lady87
Edyta
Ja od dwóch dni jakoś nic nie czuję, może 'coś' tak ale uważam to za gazy. Świruję już... będę cały dzień leżeć żeby coś poczuć.. Teraz zastanawiam się nad tym detektorem tętna z allegro.
mama2006
Każdy lekarz inna opinia. Ja tam wierzę i się słucham zwykłym stetoskopem. Lekarz mi powiedział, że można w 20 tyg. już usłyszeć serduszko słuchając przez niego. Nawet jak się ucho przystawi to słychać. Więc ja się nie martwię !!!
reklama
lady87
Edyta
Każdy lekarz inna opinia. Ja tam wierzę i się słucham zwykłym stetoskopem. Lekarz mi powiedział, że można w 20 tyg. już usłyszeć serduszko słuchając przez niego. Nawet jak się ucho przystawi to słychać. Więc ja się nie martwię !!!
Wiesz co, ja uważam że nawet jeśli to nie jest to co chcemy usłyszeć a słyszymy coś podobnego to jest to uspokajające dla przyszłej mamy. Pewnie jakbym miałam w domu stetoskop i bym coś usłyszała to byłabym spokojniejsza (chociaż tak w 'głowie' lżej).