reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy

Ja miałąm właśnie jakieś 30 min temu, pogadałam do brzuszka i się po 5 min uspokoiło.
Zjadłam wcześniej coś słodkiego i może dlatego.

reklama
I mnie mój Bartuś kopie czasem bardzo mocno i też się zastanawiam jak taki maluszek ma tyle siły:-D
Ale tak sobie myślę że to są chyba najpiękniejsze chwile w ciąży jak się czuje swoje dziecko:tak:

wczoraj jak czytałam coś sobie i trzymałam ręke na brzuchu trzymając tam gazete czy coś, to aż mi ręka podskakiwała jakby ktoś mnie szturchał:-D

Ciesze sie ze wasze malenstwa pieknie kopia :-)
Moja rowniez kopie i przewraca sie i to bardzo czesto i intensywnie i tez czasem az podskocze lub zaboli albo takie dziwne uczucie jakby zaraz miala sie przebic przez brzuch i wyjsc na zewnatrz heheheTez sie ciesze jak mala szaleje bo wtedy wiadomo ze jest OKI
i oby tak juz u kazdej z nas zostalo do konca :-)
A ja sie ciesze ze rosnie mi brzusio ale czasem czuje sie taka gruba choc dopiwro 8 kg na plusie ale ja jest bardzo chyba nogi i tece a tu taki bebzol i czasto jak ktos mnie widzi to mysli ze ja zaraz urodze a to dopiero 7 miesiac heheh.Wiecie jak sie jest szczuplym to taki brzuchol widac na odleglodsc hihi ale ja sie ciesze i moze jeszcze 2 razy taki urosnac :-)
Ja jakos ciesze sie z tego okresu ciazy Bo wiem ze to wiecznie trwac nie bedzie a to jest dla nas taki inny specyficzny czas wiec trzeba sie z niego cieszyc bo teraz to jak jemy non stop to uchodzi nam to na dobre i wogole ludzie w autobusie przepuszczaja hehe a pozniej z malym dzieckiem juz tak nie bedzie hehe

reklama
Mi brzuch tez az czasem podskakuje. Same kopniaczki mnie nie bolą, gorzej jak czuje takie rozpychanie się albo jak na cos mi naciska np. pęcherz :rofl2: hehe
I mały miał chyba wczoraj wieczorem czkawke, bo takie smieszne uczucie miałam i brzuch mi lekko ale regularnie podskakiwał :-)

Ostatnia edycja:
Do góry