reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

Wlasnie! Co do zawijania, po porodzie dostalam bure od poloznej, ze przebralam Jule w swoje ciuszki. Dzidzia powinna lezec lekko scisnieta w rozku, bo czuje sie tak jak u mamy w brzuszku i nie jest to dla niej taki szok... :confused:

reklama
Mój smerf pobił sam siebie ze swoja aktywnoscia:tak: Wziełam w nocy przytuliłam sie do M "brzuch do pleców" a ten tak kopał i rzucał sie ze M aż oczy robił bo czuł jak go po plecach kopał:-D:-D:-D:-D

No i moja smerfetka;-) ostatnio wykazuje nadmierna aktywnosc az moj mezus sie mnie pyta czy ja mam tak caly dzien:szok: bo on sie dziwi jak ja moge to kopanie wytrzymac:confused: a dla mnie to sama przyjemnosc chociaz czasem jak mi kopa zapoda to az podskocze:tak:

No Czarna rozbrykaly sie:tak::tak: moja ciagle szaleje ale ja jestem HAPPY bo wiem ze jest u niej wsio oki:tak::-D
No i tak niesmialo podejrzewam ze sie obrocila glowka do dolu bo cosik mnie po zebrach kopie czego wczesniej nie bylo:confused: ale to sie okaze w srode:tak:

Moja Dzidzia też w ostatnim czasie chyba dużo urosła i zrobiła się mocniejsza kilka razy jak kopła to az zabolało i jest bardzo aktywna,:tak: aż się zastanawiam kiedy śpi?/

dev285pr_.png

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

A ja czuję jak leżę na boku, że ktoś malutki wpycha mi albo nóżki albo piętki po bokach :-D:-D:-D
A w pachwinę to już nie raz dostałam.
Teraz coraz mocniej czuję też rozpychanie się maluszka.
Po porodzie porozmawiam sobie z moim skarbem o tych kopniaczkach :-D:-D:-D

reklama
Do góry