reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze ruchy

Na początku u mnie nie były regularne więc pewnosci nie miałam...pewnie i u Ciebie tak będzie:)

reklama
Pewnie dorotk0o, że to może być to:rofl2: A spróbuj jak pisaly dziewczyny cos słodkiego szamnąc i sie polozyc, moze sie powtórzy...:happy: I widzisz humorek i bez lecza sie poprawil, jak mówi stare porzekadło, "nie samym leczem zyje człowiek";-):-)

Pewnie dorotk0o, że to może być to:rofl2: A spróbuj jak pisaly dziewczyny cos słodkiego szamnąc i sie polozyc, moze sie powtórzy...:happy: I widzisz humorek i bez lecza sie poprawil, jak mówi stare porzekadło, "nie samym leczem zyje człowiek";-):-)

K@siek tys jest swietna :tak:
Zaniedlugo ide do sklepu bo i tak sie wybieralam i wiesz co kupie sobie slodkie i zobacze:tak:.

Kaka dzieki:tak:

Ja mam nadzieje ze to dzidzia :tak:Wogole jak teraz siedzialam przed kompem bo sie uczylam to czuje w brzuchu takie dziwne cos takie jakby gilanie :tak:

Dorotka ja cały czas nie jestem pewna, poprostu potrzeba czasu, za miesiąc napewno bedziemy wiedziec że to było to

Ppatqa to chyba mamy to samo ze nie wiemy czy to dzidzia :-) czy cos innego :-(
Ja jeszcze pozniej cos czulam ale to przypominalo jakies takie szybkie ruszanie tam w brzuchu tak jak kiedys ktos napisal jak motylka skrzydelka :-)

Dorotka całkiem możliwe ze to początki. Ale nienastawiaj sie że bedziesz je czuła często i codziennie. Bo mozesz sie rozczarować. Trzymam kciuki aby to jednak była Twoja dzidzia a z czasem aby sie nasiliły:tak:

Mój synuś jak zjadłam grejpfruta to szalał w brzuszku i chyba mu smkowaly bo uwielbia je:tak:
dorota też myśle,że to początki:-Dza 2-3 tyg.bedziesz miala pewność.

reklama
Witajcie :-)
Dorotko z tym słodkim to prawda, już od nie jednej mamusi zaciążonej słyszałam o tym.
U mnie też w piątek było czuć delikatne gilgotki i na razie spokój.
Ja wiem, że na kopniaczki trzeba poczekać te 2-3 tygodnie i .... czekam.
Ale za to co się będzie później działo :-D:-D:-D

Do góry