reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy okruszka :D

Moje dziewczyny od wczoraj mało aktywne... Jak dotykać brzuch to zaczyna boleć mnie przy krzyżu więc nie wiem czy nie przemiescily sie w inne miejsce ...

reklama
Natka ja mysle ze ROBAKI nasze to dziennie sie przemieszczaja 100 razy- zmieniaja pozycje raz nogi w gorze raz w dole, raz po lewej raz poprawej- tam sie istana dyskoteka dzieje- maja sproo miejsca jednak- nawet jak jest ich dwoje- takze zwiedzaja sobie swoj wielki maly swiat! nie martw sie niczym- czasem czuc bardziej bo sa blizej ciala czasem sa dalej i czuc mniej- czasem saq wyzej a czasem nizej to ich czas na exploring- potem juz takiej mozliwosci miec nie beda:)

A ja od wczoraj mam istną dyskotekę w brzuchu! Dzidzia jest bardzo ruchliwa :-D raz po lewej stronie kopie, pozniej zmieni pozycje i z prawej. A dziś od rana szaleje na środku :) Czasami jest to taka siła, że aż boli...

patioma z każdą kobietą to wygląda inaczej, uważam, że nie masz jeszcze czym się denerwować. Maluszek jeszcze się uaktywni...

Ja wczoraj nie mogłam zasnąć, tak mocno kopał i szalał. ręką tylko śledziłam gdzie jest w danym momencie i zaczęłam już do niego mówić żeby się zlitował i dał mamusi zasnąć :-)

Mój mąż wczoraj wieczorem wydawał z siebie dzikie okrzyki zadowolenia za każdym razem jak mała kopnęła jego rękę. Chyba mi nie wierzył jak mu mówiłam, że ruchy są już na prawdę mocne:-p

Patitoma witaj! Myślę, że nie ma powodu do niepokoju :)

A ja wczoraj i dzisiaj obserwowałam już pukanie przez brzuch :) Fajnie jak tak co chwilę coś wyskakiwało hehehe ;)

A ja chyba do Was wreszcie dołączę z tym odczuwaniem ruchów. Wydaje mi się, że to nie mogło być nic innego. Dziś rano czułam takie jakby bulgotanie i smyranie. Sprawiało to takie wrażenie, jakby dzidz tam w środku robił jakieś fikołki. To chyba to, bo to było zupełnie inne uczucie od gazów w jelitach, czy czegoś takiego. Wcześniej już czułam coś jak pojedyncze smyrnięcia, czy pojedyncze bąbelki, ale dziś rano, to było dużo intensywniejsze. Ale nie mogę powiedzieć, żeby to było dla mnie tak absolutnie oczywiste co to jest, a wiele razy słyszałam, że tego się nie da z niczym pomylić, więc już sama nie wiem czy to to.

reklama
Do góry