reklama
Perle od chyba tak wczoraj mocno kopał, bo Oliwia była blisko :-). Teraz jestem sama i jak kopie to nic nie widzę na brzuchu, a wczoraj przy Oliwii to szalał jakby się rwał do zabawy z nią.
Twój Leopold odwrócił się pleckami do brzuszka i dlatego myślisz, ze leniwy. Jeszcze będziesz miała dość kopania po żeberkach .
Twój Leopold odwrócił się pleckami do brzuszka i dlatego myślisz, ze leniwy. Jeszcze będziesz miała dość kopania po żeberkach .
die_perle
Fanka BB :)
az tak bardzo sie nie martwie bo czuje jak sie przemieszcza w brzuchu-raz tu raz tam- pod reką tez wyczuwam jego cialkoale chyba faktycznie dupką sie wypiła bo jest raczej spokojnie..zjadlam bule z dzemem morelowym popilam mlekiem- zobaczymy czy sie odezwie za jakis czas
ooooooooooooooo obudzilem sie i tanczekankana
ooooooooooooooo obudzilem sie i tanczekankana
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Udało mi się zarejestrować aparatem kopniaczki syneczka , na żywo były bardziej widoczne, wiadomo, że są ogólnie jeszcze mało dostrzegalne. Nakieruje, w których sekundach są najwidoczniejsze. Niestety drgania i mój oddech trochę utrudniają obserwację.
[video=youtube;V8GCVFFeICE]http://www.youtube.com/watch?v=V8GCVFFeICE[/video]
0:14-0:15
0:38-0:39
[video=youtube;V8GCVFFeICE]http://www.youtube.com/watch?v=V8GCVFFeICE[/video]
0:14-0:15
0:38-0:39
Oo obejrzałam i dopiero potem dostrzegłam podpowiedź W 38sec dostrzegłam sama, ale w 14 to dopiero za drugim razem z podpowiedzią
Kolejnym dziewczynom gratuluję pierwszych wyczuwalnych ruchów!!!
Ja swoje pierwsze poczułam dokładnie z pierwszym dniem 18 tygodnia
Kolejnym dziewczynom gratuluję pierwszych wyczuwalnych ruchów!!!
Ja swoje pierwsze poczułam dokładnie z pierwszym dniem 18 tygodnia
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Joanna super film. Ruchy czuje juz od bardzo dawna, niestety (albo moze i stety) na zewnatrz nic nie widac. I choc sa to ruchy bardzo wyrazne, to jednak nie moge powiedziec zeby byly jakies juz tak mocne, po zebrach, pecherzu itd, kopniaki. Pewnie wszystko jeszcze przede mna
reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Joanna ale fajoski filmik ja miałam w pierwszej ciązy nagrane na komórkę i mi ją ukradli niestety :/
Podziel się: