reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy okruszka :D

reklama
oska antope gratulacje:D ale fajnie sie robi juz weslolo:p

die kurde a ja nic narazie zewnetrznie nie moge zaopserwowoac..a do tego od dwoch dni gorch jest leniwy i malo sie rusza:(

Die - Moj Adas tez ostatnie dwa dni byl leniwy az sie wystarszylam.
Ale wczoraj wieczorem nadrabial ^^

Ja raz jak lezalam na boku to tak skubany kopal ze widzialam jak bok mi sie rusza :D

Perle od chyba tak wczoraj mocno kopał, bo Oliwia była blisko :-). Teraz jestem sama i jak kopie to nic nie widzę na brzuchu, a wczoraj przy Oliwii to szalał jakby się rwał do zabawy z nią.
Twój Leopold odwrócił się pleckami do brzuszka i dlatego myślisz, ze leniwy. Jeszcze będziesz miała dość kopania po żeberkach :p.

az tak bardzo sie nie martwie bo czuje jak sie przemieszcza w brzuchu-raz tu raz tam- pod reką tez wyczuwam jego cialkoale chyba faktycznie dupką sie wypiła bo jest raczej spokojnie..zjadlam bule z dzemem morelowym popilam mlekiem- zobaczymy czy sie odezwie za jakis czas:p

ooooooooooooooo obudzilem sie :) i tanczekankana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Udało mi się zarejestrować aparatem kopniaczki syneczka :D, na żywo były bardziej widoczne, wiadomo, że są ogólnie jeszcze mało dostrzegalne. Nakieruje, w których sekundach są najwidoczniejsze. :) Niestety drgania i mój oddech trochę utrudniają obserwację. :D

[video=youtube;V8GCVFFeICE]http://www.youtube.com/watch?v=V8GCVFFeICE[/video]

0:14-0:15
0:38-0:39

Oo obejrzałam i dopiero potem dostrzegłam podpowiedź :) W 38sec dostrzegłam sama, ale w 14 to dopiero za drugim razem z podpowiedzią ;)

Kolejnym dziewczynom gratuluję pierwszych wyczuwalnych ruchów!!!

Ja swoje pierwsze poczułam dokładnie z pierwszym dniem 18 tygodnia :)

Joanna super film. Ruchy czuje juz od bardzo dawna, niestety (albo moze i stety) na zewnatrz nic nie widac. I choc sa to ruchy bardzo wyrazne, to jednak nie moge powiedziec zeby byly jakies juz tak mocne, po zebrach, pecherzu itd, kopniaki. Pewnie wszystko jeszcze przede mna:-D

reklama
Do góry