reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
Moja córka przed chwila jak sie rozepchnela to aż mnie zabolalo:/ wielka górka na brzuchu sie zrobiła i juz myślałam ze skurcz mnie złapał a tu patrzę i Antosia Giewont na moim brzuchu chce zrobić... Dotknelam ręka więc sie wycofała i mnie kopnela...po tatusiu...
nnatalie04
deli no lobuz z niej jest ona bardziej na górze więc dlatego moze takie rzeczy robić a Marysia bardziej na dole więc nie kombinuje za dużo a Twój mały jeszcze Ci nie raz znieksztalci brzuch;P
Ja od jakiegoś tygodnia czuję ruchy Na leżąco tylko i najlepiej jak położę sobie rękę, wtedy jakoś wewnątrz lepiej to odczuwam. Wydawało mi się, że na ręce jeszcze nie czuć, że tylko ja wewnątrz takie stukanie czuję. Jednak właśnie przed momentem mój mąż jak położył rękę to czuł
ewelinkowska
Ja też już czuję od ok. dwóch tygodni ruchy. Czasami jak usiądę odpocząć, to zaczynają się balety nie z tej ziemi. Kilka dni temu mąż uparł się, że też chce poczuć dzidziusia. Przystawiłam jego ucho w miejsce gdzie się małe wierciło i czekał, czekał. w pewnym momencie jak nie walnęło go w ucho. Aż podskoczył Ubawiliśmy się do łez
reklama
Moje Małe czasem tak kopie, że widać po prostu gołym okiem, jak punkcik na brzuchu "skacze". Ostatnio wzięło się za kopanie prawej strony i chyba przez to głównie boli prawy bok. Dzidzia dzisiaj przeniosła się nieco wgłąb, więc bok "odpoczywa", bo wcześniej tak świdrowało bólem, że przeszło na plecy. Być może miałam wówczas przygnieciony i kopany nerw.
Podziel się: