reklama
Carla, na pewno w końcu poczuje te maluchy to niezłe cwaniaki, jak mama przykładała rękę do brzucha, to wnusio siedział cicho jak trusia, a moja dłoń się pojawiła i zaraz kopał. Moje małe najmocniej kopie przed moim zaśnięciem, teraz to w miarę mogę już rozpoznać jego cykl dnia. Jest coraz bardziej regularny. Często po jedzeniu się wierci i kopie albo podczas relaksu.
Antiope
Fanka BB :)
Kurcze a ja mam wrażenie, że mój coraz spokojniejszy. Zawsze rano czułam wiercenie się, a dziś tylko takie pyknięcia, jakby bąbelki, wczoraj wieczorem w ogóle się ruchów nie doczekałam. Wczoraj w ciągu dnia też dość mało ruchliwy i ruszał się tylko jak jechałam nagrzanym samochodem, chyba doskwierał mu upał.
Kamcia2810
Moja mała ulokowała się na pęcherzu ;/ Wczoraj w nocy nie mogłam spać, bolał mnie brzuch a mała cały czas łaskotała i dotykała mi pęcherz- dobrze, że był pusty ;p
Joanna też muszę filmik nakręcić - fajna pamiątka dla dziecka
Dziewczyny moja też nie jest taka strasznie ruchliwa, lubi sobie długo pospać Jak się budzę ok 9 to w ogóle się nie rusza Nie było tez takiej sytuacji abym się przez kopniaka obudziła
Kamcia ja zawsze jak idę spać to spędzam na kibelku z 15min. Czuję że chce mi się siku, ale nie mogę zrobić... Dopiero po tak długim czasie uronię kilka kropelek i mogę wskakiwać do łóżka
Dziewczyny moja też nie jest taka strasznie ruchliwa, lubi sobie długo pospać Jak się budzę ok 9 to w ogóle się nie rusza Nie było tez takiej sytuacji abym się przez kopniaka obudziła
Kamcia ja zawsze jak idę spać to spędzam na kibelku z 15min. Czuję że chce mi się siku, ale nie mogę zrobić... Dopiero po tak długim czasie uronię kilka kropelek i mogę wskakiwać do łóżka
die_perle
u mnie w sumie podobnie jak u bosmanki- mlody sie rusza- zazwyczaj mniej wiecje pi razy drzwi o tych smaych porach- nad ranem po zjedzeniu potem sobie spi..potem zas kolo poludnia pofika chwile zas spi potem ok 16-18 sie obudzi pofika no i jakosko ok 22-23..a wnocy to nie wiem bo nigdy nie zbudzilo mnie jego fikanie....
narazie mojemu mezowi nie udalo sie ani zobczac ani poczuc ruchow ;/ bez sensu ;/
narazie mojemu mezowi nie udalo sie ani zobczac ani poczuc ruchow ;/ bez sensu ;/
reklama
tosienka88
A u mnie nadal cisza...mimo, że to już 20 tydzień ;/ Oj wystawia mnie to Dziecko na cierpliwość
Podziel się: