reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy okruszka :D

pietrucha gratulacje!!!! to wlansie to nisko pod pepkiem ....no to sie zacznie teraz:p leopold tez mnie nawala. zwlaszcza jak usiade i sie opre o kolana- gniote go wtdy chyba a on sie buntuje jak szalony- kopa kopa z pol obrotu z dyni w macice- i juz musze sie wyprostowac - ale czasem go tak lubie powkurzac bo on wtedy bardzo walecznie reaguje:) a jego imie znaczy najdzielniejszy z ludu- wiec niech cwiczy wojownik:)

ja teraz przed komputerem siedze tak samo i od godziny mnie tllucze ;p

reklama
U mnie Dziećkowska od dwóch tygodni szaleje tak, że jak już da sobie spokój to czuję się dziwnie :)
Brzuch szaleje, podnosi się, a mąż ma taka frajdę, bo ciągle go kopie jak nie w rękę to w ucho :)
Uwielbiam czuć w sobie tą małą pchełkę :-D która niby krucha a ciosy daje takie jakby miała być zawodowym bokserem...a raczej bokserką :D aż strach pomyśleć co to za charakterek będzie :D

pietrucha gratuluję :-)

A u mnie mąż się wścieka, ze nie moze zobaczyć kopniaczków na zewnątrz brzucha :-D Mały chyba robi na złość, bo jak ja patrzę, to kopie a jak tylko wołam męża "chodź, bo widać!" to mały przestaje.

Młody właśnie zaczął się wiercić i po raz pierwszy czuć to tak intensywnie, że nie mam najmniejszych wątpliwości, że to to. :-)

Gratulacje Antiope :) ja nie pamiętam kiedy pierwszy raz poczułam :( wcześniej czułam bardzo delikatnie a tak mocno to dopiero 21/22 tydzień. Dość późno, ale jak byłam w szpitalu to mi powiedzieli, że mam łożysko na przedniej ściance. Magiczne uczucie. Dzisiaj się wierciła od 5 rano i była aktywna aż do 16 :) chwilami przysypiała i znowu dostawałam kopniaczki :)

reklama
dziewczyny gratuluje kopniaków:) Moje czasem skaczą jak szalone i brzuch mi cały skacze, a raz śpią i siedzą cichutko :) Ale uwielbiam te kopniaczki :D

Do góry