- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Piscilla jak patrze na mój wynik z usg i waga jest oznaczana takimi znacznikamiEFW i obok mam podaną wage mojego maleństwa.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Priscilla więc Ci inaczej nie pomoge bo ja mam napisane to na oddzielnej kartce.Nie mam zdjęcia z usg.Bo wtesy robiłam z nagraniem na taśme.
Nie musisz mieć tego na zdjęciu. To zależy w którym momencie lekarz rogił zdjęcie twojego maleństwa. Wyliczeń różnych części ciała lekarz dokonuje osobno i może akurat na twoim usg jest napisany obwód główki lub długość rączki czy nóżki a nie akurat waga. poprostu zapytaj go o to. Moja lekarka wpisuje wszystkie dane z usg w karcie ciąży i waga dziecka jest pod symbolem FW. Sprawdź swoją kartę ciąży.
A nasz dzióbulkowaty szkrabuś wczoraj duuuuużo spał, ale za to jak sie wyspał to się przewrócił główką w dół (na ostatnim badaniu był jeszcze główką po cyckami) i zaczął dokazywać a mamunia biegała do wc. A jak tatko dotknął swoimi wielkimi, zimnymi łapkami brzusia, to wtedy Mały odstawił popisówę. Michu był zszokowany. Ja nie wiem ile to nasze dziecko ma rąk i nóg? Oj rozpycha sie to Małe Stworzonko, oj joj joj!W każda stronę Narazie nie jest to dla mnie uziążliwe. Pewnie dlatego, że jeszcze nie odkrył zabaweczki w postaci twardziutkich, przesympatycznych, maminych żeberek
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: