reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
teraz dzidzia jeszcze nie odkryla moich zeber ale pamietam ten bol z pierwszej ciazy:)
za to ostatnio odczuwam ruch bardzo nisko pod pepkiem; nie pamietam tego z pierwszej ciazy;
w poniedzialek ide na wizyte wiec zobaczymy co slychac u malenstwa;

reklama
Idzia mój maluszek tez jest aktywny raczej bardzo nisko.
Poza tym widzę, że przynajmniej trzy mamy wizytę w poniedziałek: ja, Idzia i Aska00
Moja ostatnia była 28.12 więc już mocno się stęskniłam.

No i moja kruszyna rozrabia bardzo nisko (chyba kręci główką bo jest już odwrócona a czasami ja naciśnie na pęcherz to mam wrażenie że nie zdążę do łazienki)

Miłosz kopie w górze brzucha a na dole rozpycha się rączkami, więc ruchy mam już wszędzie. A jak się wierci to mam wybrzuszenie z lewej strony (patrząc z góry) brzucha.

Moje malenstwo fika po calym brzuchu
najlepiej wieczorem jak juz leze to po lewiej str czuje chyba glowke po prawej nogi i tak sie odbija przeciaga...och kochany urwisek
uwielbiam patrzec jak brzus mi caly faluje podskakuje..no i to uczucie!!!!!!!!

Ja czuję główkę na dole a najbardziej to odczuwa mój pęcherz. Dzidzia jest jakoś ułożona boczkiem bo po prawej stronie często wystaje pupa a po lewej łaskocze mnie rączkami. Dzisiaj rano jak brykała to czułam całą stopkę ale jak dotknęłam to za chwilę zabrała - może ma łaskotki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry