- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przed wczoraj mój tygrysek dostał kopniaka od dzidzi... oboje bardzo się ucieszyliśmy, a dzidzia się chyba zawstydziła bo się szybciutko uspokoiła Musze przyznać, że maluszek teraz częściej daje o sobie znać i przede wszystkim dłużej.
Rybcia_21
Fanka BB :)
A moja dzidzi w sobote dała mi pierwszego pożadnego kopniaka.Ale sie wtedy ucieszyłam,bo tak to czułam tylko uciski w brzuszku.
No widzicie, każda z nas juz czuje malego buszownika w brzuszku Nasza dzidziulek rozrabia, ale nie na tyle, ze by mi przeszkadzać w spaniu, jest dość wyrozumiały dla swojej mamusi, pewnie sobie myśli:"odpoczywaj mama, jak się stąd wydostanę to wszystko nadrobię". A z drugiej strony tak myśleśle, ze mam tak bardzo duzy brzuch (chyba największy z nas 102 cm a przed ciązą 62,64) i pewnie maluch ma dużo miejsca na zabawy, dlatego tak nie dokucza. A jak ktoś ma minibrzuszek to wszystko czuje dokładniej i prawie pod skórą.
Ja czuje ruchy i dostaje kopniaki juz od dawna bo od 16 tygodnia ciazy zawsze podobno tak jest z kolejnymi ciazami , ze szybciej dziecko czuc a to moja 3 ciaza chociaz mam 1 dziecko i jedno straciłam.Ale za to mó Balonik tak mnie kopie ze ja ciągle sie nie przyzwyczaiłam i zawsze sie przestraszę.
jaszczurka
moj mały skarb zawsze sie ruszał w dzen a dzisaj nie
nie wiem co moze byc tego przyczyną,
moze wy mi powiecie ??????
nie wiem co moze byc tego przyczyną,
moze wy mi powiecie ??????
ewach6
Jaszczurka tu daje link o ruchach płodu
najlepiej zebys sama przeczytała i oceniła czy cos jest nie tak
http://www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=37
najlepiej zebys sama przeczytała i oceniła czy cos jest nie tak
http://www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=37
jaszczurka
ewach6 dzekuje za link
wiesz z tego linku duzo nie wynika
bo co do mojej dzidz to zawsze jest aktywna rano i wieczorkiem
kiedy ja ide spac to ona mi nie daje a tak w ciągu dnia to od czasu do czsu sie rusza??
czy to moze niepokoic ???? a wizyte u mojej gin mam dopiero z 3 tygodnie nie wiem co mam robic ???
wiesz z tego linku duzo nie wynika
bo co do mojej dzidz to zawsze jest aktywna rano i wieczorkiem
kiedy ja ide spac to ona mi nie daje a tak w ciągu dnia to od czasu do czsu sie rusza??
czy to moze niepokoic ???? a wizyte u mojej gin mam dopiero z 3 tygodnie nie wiem co mam robic ???
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: