reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewach6 pisze:
ja teraz czuje kopniaki w żebra i juz to boli

znam ten bol z poprzedniej ciazy;
teraz mala lezy bardzo nisko i na szczescie nie mam tych problemow - tylko to przelewanie sie brzucha we wszystkie strony - ale to na szczescie nie jest bolesne ;)

Moja rególarnie się rozpycha rano i wieczorem i troszkę w ciągu dnia, ale czasami to aż boli. Śmiesznie wygląda jak z jednej strony brzucha mam wielką gulę - bo mała wypycha pupę

Teraz to zupełnie widać jak brzuch czasami zaczyna tańczyć :) Teraz sobie przypominam te pierwsze z trudem upolowane dla męża kopniaczki (nie wiem, czy mogę je tak w ogóle nazwać, bo to pieszczotki zaledwie były).

ostatnio jak maz kladl sie spac to dzidzi go skopala w tylek :)
to byla kara ze tak pozno :)

Hi,hi.
To samo zrobił nasz Maluch wczoraj Michałowi. Zrobiliśmy tzw puzzelki z Michałem, czyli lezeliśmy oboje na lewym boczku, ja za Michałem i maluszek go po kręgosłupie kopał, no cóz mały masaż specjalnie dla tatusia:)

Zauwazyłam, ze jak tylko Mały wyczuje jakiś opór to zaraz się rozpycha. A to Ci mały rozrabiaka. Czyżby rósł mały górnik? A moze archeolog?Hi,hi.

mi dosłownie cały brzuch sie rusza od ruchów dziecka
nawet często z prawej strony na górze brzucha wystaje mała nóżka
często tez jak przesówa nóżki to doskonale to widać

ja wczoraj jak wieczorem leżałam sobie to poczułam mała nożke i tak wajnie mocno wystawała z tymże u mnie to bardzo z boku... i też cały brzuch mi skacze jak się dzidzia tam gramoli w środku :) moja siostra to była w szoku jak to zobaczyła nie spodziewała się, że to aż tak i jeszcze bardziej się zdziwiła jak jej oznajmiłam, że to nic nie boli, a czasem nawet jest bardzio przyjemne :)

reklama
Wow!! Marzy mi się taki widok małej stópki :) To musi być super!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry