- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewach6 pisze:ja teraz czuje kopniaki w żebra i juz to boli
znam ten bol z poprzedniej ciazy;
teraz mala lezy bardzo nisko i na szczescie nie mam tych problemow - tylko to przelewanie sie brzucha we wszystkie strony - ale to na szczescie nie jest bolesne
Magdaleona
Fanka BB :)
Moja rególarnie się rozpycha rano i wieczorem i troszkę w ciągu dnia, ale czasami to aż boli. Śmiesznie wygląda jak z jednej strony brzucha mam wielką gulę - bo mała wypycha pupę
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Teraz to zupełnie widać jak brzuch czasami zaczyna tańczyć Teraz sobie przypominam te pierwsze z trudem upolowane dla męża kopniaczki (nie wiem, czy mogę je tak w ogóle nazwać, bo to pieszczotki zaledwie były).
Hi,hi.
To samo zrobił nasz Maluch wczoraj Michałowi. Zrobiliśmy tzw puzzelki z Michałem, czyli lezeliśmy oboje na lewym boczku, ja za Michałem i maluszek go po kręgosłupie kopał, no cóz mały masaż specjalnie dla tatusia
Zauwazyłam, ze jak tylko Mały wyczuje jakiś opór to zaraz się rozpycha. A to Ci mały rozrabiaka. Czyżby rósł mały górnik? A moze archeolog?Hi,hi.
To samo zrobił nasz Maluch wczoraj Michałowi. Zrobiliśmy tzw puzzelki z Michałem, czyli lezeliśmy oboje na lewym boczku, ja za Michałem i maluszek go po kręgosłupie kopał, no cóz mały masaż specjalnie dla tatusia
Zauwazyłam, ze jak tylko Mały wyczuje jakiś opór to zaraz się rozpycha. A to Ci mały rozrabiaka. Czyżby rósł mały górnik? A moze archeolog?Hi,hi.
magdalena25
Lidijka a może piłkarz?
ja wczoraj jak wieczorem leżałam sobie to poczułam mała nożke i tak wajnie mocno wystawała z tymże u mnie to bardzo z boku... i też cały brzuch mi skacze jak się dzidzia tam gramoli w środku moja siostra to była w szoku jak to zobaczyła nie spodziewała się, że to aż tak i jeszcze bardziej się zdziwiła jak jej oznajmiłam, że to nic nie boli, a czasem nawet jest bardzio przyjemne
reklama
magdalena25
Wow!! Marzy mi się taki widok małej stópki To musi być super!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: