Rybcia - nic sie nie martw o ruchy. Ja spanikowana, ze nie czuje nic, pobieglam dwa tygodnie temu do lekarza, a on sie zasmial i powiedzial ze jeszcze czas, zwlaszcza przy pierwszej ciazy ruchy sa odczuwalne duzo pozniej. Mysle, ze w przeciagu najblizszego tygodnia, gora dwoch, w koncu poczujesz bobaska!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Ewcik nie wiem sama czy czuje tego małego szkraba,może i czuje ale nie jestem pewna czy to właśnie szkrab się porusza.
Priscilla
Fan(ka)
Ja poczulam pierwsze ruchy malenstwa na poczatku 20-ego tygodnia i wcale nie mialam watpliwosci, ze to wlasnie ono zaczyna rozrabiac w moim brzuszku
I nie byly to wcale delikatne musniecia skrzydelek motylka, tylko porzadne kopniaki Od tamtego dnia czuje je regularnie, wiem kiedy nie spi, kiedy kopie, a kiedy rusza tylko raczkami Niesamowite uczucie Smiesznie jest tez jak sie przekreca - az caly brzuszek sie przy tym odksztalca
I nie byly to wcale delikatne musniecia skrzydelek motylka, tylko porzadne kopniaki Od tamtego dnia czuje je regularnie, wiem kiedy nie spi, kiedy kopie, a kiedy rusza tylko raczkami Niesamowite uczucie Smiesznie jest tez jak sie przekreca - az caly brzuszek sie przy tym odksztalca
Rybcia_21
A moja kruszynka dziś w nocy dała mi popalić jednak ją czuje.Bo co się przekręciłam na drugi bok to czułam jak się kręci.
Magdaleona
Moja tylko w godzinach "około" nocnych daje znać. Miałam tylko 1 noc spokojną - najadłam się fondue serowego (które chcąc nie chcąc jest alkoholowe) i dzidzia spokojnie przespała całą noc. Ale to był pierwszy raz kiedy "poiłam" dziecko alkoholem
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: