- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czarownica
Fanka BB :)
opowiem opowiem po godz 14tej
ale dzis czeka mnie jeszcze wieczoram nauka
ale dzis czeka mnie jeszcze wieczoram nauka
Rybcia_21
Dziewczyny czy to jest możliwe że mój maluszek jest na tyle leniwy,że jeszcze nie okazuje swoich ruchów Albo ja już nie wiem czy to dzidziuś się rusza czy moje kiszki marsza grają
czarownica
ewach6 dzieki po wizycie ok zabdal mnie powiedziala ze wszytko jest ok a jak powiedzialam ze jast tak ze ruchy czuje a np potem jeden dzien nie czuje to powiedzial mi ze to normalne ze do 30 tygodnia nie trzeba sie martwic ze np jeden dzien dzidzia nie kopie - a wiec sie uspokoilam potem tylko sprawdzil czynnosc serduszka - serduszko puka wiec jest ok a 27.12 bedzie robil mi USG i sprawdzal narzady....
Rybcia_21
Ewach6 bardzo Ci zazdroszcze że czujesz jak Twoja dzidzia Cię kopie.Bo ja na dzień dzisiejszy jeszcze nie odczuwam ruchów
Rybcia_21
Ewach6 czy to będą bolesne czy nie bolesne kopniaczku ja już bym chciała je czuć tak jak część z was
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Pewnie czujesz tylko o tym nie wiesz. Położ sie wygodnie na wznak najlepiej wieczorem patrząc na telewizję. Powinno się pojawić po paru chwilach takie uczucie jakby skurczu od środka (przynajmniej ja tak to odczuwam). Ja czułam bardzo wcześnie jak na pierworódkę bo już w 17 -18tc. A teraz to już na stojąco wyczuwam. I wiem kiedy Maleństow daje mi znać,że coś mu się nie podoba. Np. jak długo siedzę lekko pochylona do przodu to kopie bo ma malo miejsca. W ciągu dnia śpi bo go kołyszę chodząc a na wieczór trochę fika koziołki. I lubi długo spać rano bo budzi się dopiero jak zjem śniadanko. To chyba po tatusiu! ;D
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: