reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny czy to jest możliwe że mój maluszek jest na tyle leniwy,że jeszcze nie okazuje swoich ruchów :mad:Albo ja już nie wiem czy to dzidziuś się rusza czy moje kiszki marsza grają :mad:

ewach6 dzieki:) po wizycie ok zabdal mnie powiedziala ze wszytko jest ok a jak powiedzialam ze jast tak ze ruchy czuje a np potem jeden dzien nie czuje to powiedzial mi ze to normalne ze do 30 tygodnia nie trzeba sie martwic ze np jeden dzien dzidzia nie kopie - a wiec sie uspokoilam;) potem tylko sprawdzil czynnosc serduszka - serduszko puka wiec jest ok a 27.12 bedzie robil mi USG i sprawdzal narzady....

moja dzidzia juz od dawna nie ma dnia wolnego w kopaniu. czasami tak rozrabia ze juz nie wytrzymuje. Wiercipięta straszna

Rybciu niektóre mamy czują ruchy własnie po 20 tyg ciąży.
Juz niedługo i na Ciebie przyjdzie pora. Jeszcze bedziesz miała dosc tych kopniaków bo w poźniejszej ciazy sa bolesne. Tyle własnie nasze maleństwa mają siły

reklama
Pewnie czujesz tylko o tym nie wiesz. Położ sie wygodnie na wznak najlepiej wieczorem patrząc na telewizję. Powinno się pojawić po paru chwilach takie uczucie jakby skurczu od środka (przynajmniej ja tak to odczuwam). Ja czułam bardzo wcześnie jak na pierworódkę bo już w 17 -18tc. A teraz to już na stojąco wyczuwam. I wiem kiedy Maleństow daje mi znać,że coś mu się nie podoba. Np. jak długo siedzę lekko pochylona do przodu to kopie bo ma malo miejsca. W ciągu dnia śpi bo go kołyszę chodząc a na wieczór trochę fika koziołki. I lubi długo spać rano bo budzi się dopiero jak zjem śniadanko. To chyba po tatusiu! ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry