W sobotę podczas filmu "Ring" tak się nasz łobuziak rozszalał, że własnego ojca kopał przez pół godziny. Dużo radości nam to sprawiło, bo ja czuję małego już od dłuższego czasu, ale jak tata położył rękę na brzuchu, to mały uspakajał się. Tak poza tym to niezły z niego gagatek będzie skoro tak mu się horror spodobał
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A mi wczoraj mój maluszek nie dał spać do 2 w nocy... Rozszalał się na całego. Nie było to tylko kopanie, ale czułam przesuwającą się główkę Położyłam nawet dłoń Artura na brzuch, żeby sie uspokoił (zazwyczaj pomagało), ale tym razem było widać jak dłoń podskakuje z brzuszkiem Niestety Arturek spał i przeoczył te szaleństwa.
czarownica
Fanka BB :)
a moj maluzsek sie chyba odwrocil i czuje jego plecki - tak mi sie wydaje bo nie czuje kopniakow tylko tak mi brzuch wypycha
jutra na 9.10 idze na kontrole ciekawe co mi lekarz powie
jutra na 9.10 idze na kontrole ciekawe co mi lekarz powie
Magdaleona
A ja przedwczoraj zaliczyłam kopniaki w żołądek!! Myślałam, że się porzygam za przeproszeniem, nie wiedziałam, czy lecieć do kibla czy przestać się ruszać, żeby mała się uspokoiła...
dori
Ja zaczynam odczuwać ruchy już w trochę inny sposób. Do tej pory to były takie pojedyncze kopniaki jakby skurcze teraz natomiast czuję i widze jak porusza się cały brzuch. To już nie jest ruch tylko nóżką czy tylko rączką tylko chyba już całym ciałkiem tak balansuje. Chyba będzie tancerką bo w każda niedzielę na Tańcu z gwiazdami odstawiała pokaz i tylko szkoda że już wczoraj się skończyło. Pocieszam się, że dzisiaj od samego rana też dokazuje i co chwilę odsłaniam brzuch żeby sobie popatrzeć jak się rusza.
Poza tym ruchy czuję wzdłuż a nie wszerz brzucha jak do tej porywięc chyba zmieniła pozycję.
Poza tym ruchy czuję wzdłuż a nie wszerz brzucha jak do tej porywięc chyba zmieniła pozycję.
czarownica
moj maluszek jakos sie troche uspokoil bo tak tylko delikatnie czuje od 2 dni ze musze sie domyslac bo wczesniej przez 2 dni to co chwile czulam maluszka
np widze po brzuchu ze maluch sie pcha a nie czuje tego
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Ja dziś zaszalałam i zjadłam kawałek ciasta. Ale była radość w brzuszku! Az podskakiwał!
Wody sa słodkawe a jak zjadłam słodkie to już wogóle była radość, aż Adam pytał co tak brzuch wietrzę bo leżalam i się przyglądałam. I jeszcze zaczęłam odczuwać kopniaki nie tylko na przedniej stronie brzucha ale też na tylniej, dziwne uczucie...
Adam próbował już rozmawiać! Maluch zareagował bardzo delikatnie i raczej na niskie tony, ale czułam jak się ruszało!!!
Wody sa słodkawe a jak zjadłam słodkie to już wogóle była radość, aż Adam pytał co tak brzuch wietrzę bo leżalam i się przyglądałam. I jeszcze zaczęłam odczuwać kopniaki nie tylko na przedniej stronie brzucha ale też na tylniej, dziwne uczucie...
Adam próbował już rozmawiać! Maluch zareagował bardzo delikatnie i raczej na niskie tony, ale czułam jak się ruszało!!!
reklama
czarownica
ciekawej jak moje malenstwo lezy, gdzie ma glowke gdzie nozki i pupcie mam nadzieje ze jutro lekarz mi powie - ale cos wydaje mi sie ze tym razem USG nie bedzie robil, zobaczymy zreszta wszytko wam jutro napisze
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: