reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anka wejdz na www.szipszop.pl
tam po prawej str jest nad pajacykiem napisane cos takiego jak linijka kliknij tam i pouzupelniaj szystko na kobcy pokaza ci sie takie jakby kody i jedno jest wlasnie do wystawienia na forum!! skopiuj to i otworz twoje konto na forum tam dane publiczne i wklej to w podpis zatwierdz o juz jest

mam nadziej ze jakos sie polapiesz w tym co napisalam:):) powodzenia

reklama
Moja Wiktoria chyba nawet 5 minut dziś nie spała. Urządziła sobie dzisiaj całodniową dyskotekę i zaczepia mnie non stop. Ale wolę już jak kopie niż jakby się nie ruszała i bym się zastanawiała co się dzieję.

A ja mam wrażenie, jakby maluch mnie smyrał od środka. Na zewnątrz brzuch mnie nie swędzi, a właśnie w środku od czasu do czasu coś takiego czuję.
Zabaw się maluchowi zachciewa :) Już ja go posmyram, jak się pojawi na zewnątrz :)

hej,ja juz od kilku dni czuje ruchy maluszka.na poczatku wyczuwalam go tylko pod reka a teraz czuje jakby babelki pekaly mi w srodu albo jakby mnie ktos laskotal od srodka. wczoraj maluch dawal czadu

Mój Arturo wczoraj zaliczył pierwszego kopniaka od dzidzi :D
Od kilku dni mu mówiłam, że czuć już dzidziusia pod ręką i jak wczoraj powiedziałam, że się obudził to przykleił się do mojego brzuszka i czekał. Czekał czekał i się doczekał. Ale miał fajną minkę :) A potem zaczął gadać z dzidzią, hihi.
Podobno jak już dziecko jest większe to wręcz czuć (widać), że rusza akurat rączką, główką czy nóżką. Poczekamy zobaczymy :)

ja narazie czuje tylko w srodku kopniaczki takie niesmiale i delikatne:)ale juz doczekac sie nie moge jak maluch da tatusiowi kopniaczka :laugh:

Moj bąbelek wczoraj sie przekrecil i wczoraj wieczorem i dzis kopal w innym miejscu niz wczesniej. A przekrecenie bylo tak smiesznie czuc. Upewnilam sie, ze to co czuje to na pewno dzidziulek a nie jelita czy cokolwiek innego :D
Tez nie moge sie doczekac jak maz poczuje te ruchy, a juz w ogole jak bedzie widac na zewnatrz - to bedzie bajer :D

ja ruszki czuje juz od jakiego czasu ale moi chlopcy jeszcze niestety nie - troszke musimy jeszcze poczekac :)

mi to, aż cały brzuszek podskakuje jak dzidzia się porządnie wierci :) tak się czasem zastanawiam, czy dzidzia sie czasem nie przeciąga bo czuje łachotanie po obu stronach :D

reklama
Wczoraj wieczorem maluch sie wiercil w jednym miejscu. Chyba sobie rozciagal macice, zeby mu bylo wygodniej ;) i zawolalam meza, zeby lapke przylozyl - i poczul :> Stwierdzil, ze czuje jakby miesien skakal, jakby costam pulsowalo - czul to w tym samym momencie co ja od srodka, wiec jestem pewna, ze to to. Nie trwalo to dlugo, bo maluch zaraz ucichl, ale radochy bylo co nie miara :D Dzis znow sie to powtorzylo :) w innym miejscu :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry