reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, czy Wasze dzidzie też uaktywniają się o tych samych porach? Bo moja to zawsze koło godziny 11 (właśnie daje czadu i brzusio mi sie rusza, hihi), i tak w godzinach wieczornych tj. około 19. Jeszcze przed spaniem daje znać ale już tak mniej.

Buziaki

reklama
Mój maluch robi się aktywny po jedzeniu :D poza rankiem, kiedy chyba domaga się jedzenia - niedługo zacznie mnie budzić :) Najbardziej aktywny jest rano i późnym wieczorem koło 23 :)

Ale dzidzia nie czuje głodu :D Dopiero poczuje co to burczenie w brzuszku jak wyjdzie na zewnątrz... Hehe
Ale tak ogólnie to jednak coś w tym jest, że mają stałe pory na szaleństwa. Hmmm, cwaniaki :)

ja czuje takie dalikatne ruchy i niereguarnie! ale to dopiero poczatek wiec mam nadzieje ze ok 20 tyg juz bedzie dawal czadu maluszek
np od paru dni czulam wieczorem a wczoraj nie i az sie martwilam ale dzis poczulam chyna tak deikatnie - to poczatki wiec chyba nie mam sie czym martwic

Moja mała też się dzisiaj rozbrykała. Od rana nie daje mi spokoju.

Moja dzidzia najwięcej bryka wieczorem tak po 22, a w ciągu dnia jest spokojniejsza

Oj a u mnie jest różnie,wiem jedno, ze jak odsłaniam brzuch to mały się uspokaja (na jakiś czas), tak samo jak Michu przyklada swoją wielką, ojcowską rękę.
To prawda, ze wieczorami szaleje, ale w dzień również. A w niedzielę ledwo Michu odpalił auto to Mały zaczął fikać. Michu już mu obiecuje, ze będzie z nim regulował gaźnik i wymieniał oleje:)
Ach Ci mezczyźni!.........

a moj maluszek szaleje calkiem nieregularnie;
i sa to ruchy odczuwane tylko przez mnie - skora na brzuszku sie jeszcze zbytnio nie rusza - wiec moi duzi chlopcy jeszcze nie czuja razem ze mna;
ale to nie problem - musimy jeszcze troszke poczekac;

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry