asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja ostatnio prawie nie czuję swojej dzidzi:-(, po kopniaku o którym pisałam, nastała cisza. Czasem tylko łaskotanie i drapanie, bulgotki częściej. Poza tym nic:--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja kochana małpeczka jest najbardziej aktywna wtedy kiedy ja nie chcę bo albo rano kiedy ja chcę jeszcze pospać (stad się nie wysypiam ) albo wieczorem jak próbuje zasnąć, albo jak chcę wygodnie poleżeć. a wali już porządnie dupka w chwili obecnej jeździ mi po zebrach zaczyna sie już robić mało fajnie a czasem po prostu męcząco...ale dobrze ze się rusza jednak;p
No jak bym siebie słyszała .Mam tak samoNo chyba nasze są podobne do siebie :-) moja wstaje wczesnym świtem, ale daje mi pospać jak tylko znajdę odpowiednią pozycję. Wieczorami jak idę spać to też bryka :-), ale tak samo jak rano odpowiednia pozycja i zasypiam. A jak się położę w ciągu dnia i jej nie pasuje to tak długo smyra, kopie i się odbija, aż się przekręcę tak jak ona chce :-). Taka mała, a rządzi.
Moj Młody to czasem ma czkawke nawet z 4razy dziennie...
i nie wiem, czy to czasem nie za czesto....
Lakomy na wody plodowe jest. Duzo pije nalyka sie i czka. Ale to nic groznego, ponoc nawet odczuwane jest jako przyjemnosc.Moj Młody to czasem ma czkawke nawet z 4razy dziennie...
i nie wiem, czy to czasem nie za czesto....