asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja ostatnio prawie nie czuję swojej dzidzi:-(, po kopniaku o którym pisałam, nastała cisza. Czasem tylko łaskotanie i drapanie, bulgotki częściej. Poza tym nic:-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja kochana małpeczka jest najbardziej aktywna wtedy kiedy ja nie chcę bo albo rano kiedy ja chcę jeszcze pospać (stad się nie wysypiam) albo wieczorem jak próbuje zasnąć, albo jak chcę wygodnie poleżeć. a wali już porządnie dupka w chwili obecnej jeździ mi po zebrach zaczyna sie już robić mało fajnie a czasem po prostu męcząco...ale dobrze ze się rusza jednak;p
No jak bym siebie słyszała .Mam tak samoNo chyba nasze są podobne do siebie :-) moja wstaje wczesnym świtem, ale daje mi pospać jak tylko znajdę odpowiednią pozycję. Wieczorami jak idę spać to też bryka :-), ale tak samo jak rano odpowiednia pozycja i zasypiam. A jak się położę w ciągu dnia i jej nie pasuje to tak długo smyra, kopie i się odbija, aż się przekręcę tak jak ona chce :-). Taka mała, a rządzi.
Moj Młody to czasem ma czkawke nawet z 4razy dziennie...
i nie wiem, czy to czasem nie za czesto....![]()
Lakomy na wody plodowe jest. Duzo pije nalyka sie i czka. Ale to nic groznego, ponoc nawet odczuwane jest jako przyjemnosc.Moj Młody to czasem ma czkawke nawet z 4razy dziennie...
i nie wiem, czy to czasem nie za czesto....![]()