Byłam w podobnej sytuacji. Dwadzieścia osiem komórek i tylko trzy zarodki, w tym jeden zdrowy. Nie wierzyłam, gdy ktoś mówił, że ważna jest jakość, a nie ilość. Jednak ten jeden zaowocował ciążą.Cześć
Ważniejsza od ilości jest jakość.
Jestem w Twoim wieku, niby miałam wyższe amh i naprodukowałam ponad 20 jajeczek. A finalnie mamy 3 zarodki. Spodziewałam się więcej..
Tak więc startowałam z dużej ilości, ale widocznie jakość była słaba.
U Ciebie może być np. mniej ale jakościowo dobre. Do zapłodnienia liczy się też jakość plemników, więc ciężko określić szanse. Zawsze warto próbować.
Powodzenia!
reklama
Tak, ja go stosowałam. Pół dawki. Wszystko było ok, broda mi nie wyrosłaA ja dostałam dziś androtop i estrofem od 16 dc, potem okres i stymulacja.
Taki jest plan.
Jestem przerażona z lekka tym androtopem...czy nie wyrosną wąsy
Czy któraś z Was ma doświadczenia z tymi preparatami ?
Chyba taki czas teraz u każdego widzę.
@niemowdomniemajka
Jak u Ciebie sytuacja? Zaglądasz tutaj jeszcze? Musiałam zrobić sobie trochę przerwy od czytania forum...
@niemowdomniemajka
Jak u Ciebie sytuacja? Zaglądasz tutaj jeszcze? Musiałam zrobić sobie trochę przerwy od czytania forum...
marzycielko
Fanka BB :)
ja w poniedzialek mam wizyte w klinice jezeli bede juz po owulacji to bedziemy badac immunologie
marzycielko
Fanka BB :)
u mnie w ostatnim czasie tez zawsze cosJa dopiero zaczęłam brać antybiotyk od docenta
Wcześniej byłam chora a w tamtym tygodniu mi się opryszczka zrobiła.....zawsze coś
za tydzień powinniśmy robić badania a ja już sie martwię aby do tego czasu sie nie przeziębić....
reklama
nareszcieja w poniedzialek mam wizyte w klinice jezeli bede juz po owulacji to bedziemy badac immunologie
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
Podziel się: