marzycielko
Fanka BB :)
a jak rozwinęła sie twoja sytuacja ?nareszcie
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
byliście już u genetyka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak rozwinęła sie twoja sytuacja ?nareszcie
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
miałam teleporade i tak naprawdę nie dowiedziałam się niczego czego bym nie wiedziała. Generalnie genetyk twierdzi, że wyniki Pappa nie są takie zle, żebym się nie martwiłaa jak rozwinęła sie twoja sytuacja ?
byliście już u genetyka ?
u mnie sytuacja już sie zmieniła... po raz kolejny musimy przełożyć badania immunologiczne odebrałam wczoraj wynik z wymazu z pochwy i wyszło mi za mam ureaplasma parvum i oby dwoje musimy brać antybiotyk przez 20 dnimiałam teleporade i tak naprawdę nie dowiedziałam się niczego czego bym nie wiedziała. Generalnie genetyk twierdzi, że wyniki Pappa nie są takie zle, żebym się nie martwiła
Jutro mam wizytę u prowadzącego. Mam nadzieję, że on rozwieje moje wątpliwości, ewentualnie powie co mam zrobić.
Zaczynam się stresować tą wizytą, mam nadzieję, że u bejbika wszystko dobrze i jest cały i zdrowy
Przykro miu mnie sytuacja już sie zmieniła... po raz kolejny musimy przełożyć badania immunologiczne odebrałam wczoraj wynik z wymazu z pochwy i wyszło mi za mam ureaplasma parvum i oby dwoje musimy brać antybiotyk przez 20 dni
mam wrażenie ze los ewidentnie nie chce abym zrobiła te badania tylko dlaczego ?
Bardzo mi przykro, że znowu pojawiły się przeciwności mam nadzieję, że ten przekorny los wkrótce Ci to wszystko wynagrodziu mnie sytuacja już sie zmieniła... po raz kolejny musimy przełożyć badania immunologiczne odebrałam wczoraj wynik z wymazu z pochwy i wyszło mi za mam ureaplasma parvum i oby dwoje musimy brać antybiotyk przez 20 dni
mam wrażenie ze los ewidentnie nie chce abym zrobiła te badania tylko dlaczego ?
o nieu mnie sytuacja już sie zmieniła... po raz kolejny musimy przełożyć badania immunologiczne odebrałam wczoraj wynik z wymazu z pochwy i wyszło mi za mam ureaplasma parvum i oby dwoje musimy brać antybiotyk przez 20 dni
Przykro mi
A mieliście jakieś objawy?
Kurde słabo.. a gdzie można złapać to ureo, to jakaś bakteria?nie, moje wymazy straciły ważność wiec musiałam je powtórzyć i tam wyszło to cholerstwo... teraz czeka ma 20 dni brania antybiotyku, 14 dni po zakończeniu antybiotyku mam zrobić ponowny wymaz. wiec już kolejny miesiąc jesteśmy w plecy
tak jest to bakteria przenoszona droga płciowa dlatego oby dwoje musimy brać antybiotyk, nie byłam ostatnio na basenie ale wyczytałam ze bardzo łatwo można sie tym zarazić, wystarczy zła higiena albo korzystanie z wkładek higienicznych a ja z wkładek korzystam cały czas.Kurde słabo.. a gdzie można złapać to ureo, to jakaś bakteria?
Chodziłaś na basen?
Wspolczuje Ci.tak jest to bakteria przenoszona droga płciowa dlatego oby dwoje musimy brać antybiotyk, nie byłam ostatnio na basenie ale wyczytałam ze bardzo łatwo można sie tym zarazić, wystarczy zła higiena albo korzystanie z wkładek higienicznych a ja z wkładek korzystam cały czas.