Nie, nigdy nie miałam antybiotyku.Dziewczyny, czy po transferze brałyście antybiotyk taki na e? Ja po nim miałam rozstrój żołądka i teraz przy transferze nie chce tego brać. Co myślicie?
reklama
Encorton ?Dziewczyny, czy po transferze brałyście antybiotyk taki na e? Ja po nim miałam rozstrój żołądka i teraz przy transferze nie chce tego brać. Co myślicie?
Ja chyba miałam ale tylko jedną tabletkę miałam wziąć, nic mi po niej nie było
Jessylox
Fanka BB :)
Nie, jednak to się nazywało summamed. I to było po punkcji, sorry.Encorton ?
Ja chyba miałam ale tylko jedną tabletkę miałam wziąć, nic mi po niej nie było
To popularny antybiotyk , powiedz że źle go znosisz to ci inny może dadząNie, jednak to się nazywało summamed. I to było po punkcji, sorry.
Mam wizytę dopiero 8.01 chyba do tego czasu osiwnę..A może sprawdź betę po Nowym Roku?
Kiedy masz wizytę w klinice?
Jak się czujesz?Dziękuję za odpowiedź
Cześć Dziewczyny,
Super było przeczytać o wszystkich Waszych doświadczeniach, mam wrażenie, że dowiedziałam się więcej niż od lekarza Właśnie przygotowuje się do długiego protokołu że względu na mój dość skomplikowany przypadek.... I chętnie będę dzielić się doświadczeniami
Super było przeczytać o wszystkich Waszych doświadczeniach, mam wrażenie, że dowiedziałam się więcej niż od lekarza Właśnie przygotowuje się do długiego protokołu że względu na mój dość skomplikowany przypadek.... I chętnie będę dzielić się doświadczeniami
niemowdomniemajka
Aktywna w BB
Dziś do kitu.. boli podbrzusze, jakby na okres 6dpt. I negatywne myślenie,Jak się czujesz?
Że nic z tego.. jeszcze chwila do bety i się wszystko okaże
reklama
A może twoje przeczucia zupełnie się nie sprawdzą, trzymam kciukiDziś do kitu.. boli podbrzusze, jakby na okres 6dpt. I negatywne myślenie,
Że nic z tego.. jeszcze chwila do bety i się wszystko okaże
Kiedy planujesz iść na betę?
Podziel się: