reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
ja przed swoją szczęśliwą próba miałam antybiotyk na ostre zapalenie gardla oraz do tego antybiotyk do oczu bo dostałam przy okazji bakteryjnego zapalenie spojówek - wszystko się udało więc na spokojnie 😊
A jak sie czujesz, na usg wszystko w porzadku? Ja w poniedzialek mam wizyte i sie dowiem kiedy transfer😏

Cześć dziewczyny, ja transfer w srode 2 sierpnia 😄😄
O to bardzo dobra wiadomość 😀 pewnie chcialabys juz byc po ;) ja zaczynam w tym cyklu, dziś zaplacilam za procedure i kupilam zastrzyki. Pod koniec tygodnia powinnam dostać okres i zaczynam stymulacje. Mój lekarz planuje transfer w tym cyklu, jeśli nie bedzie przeciwskazan to będzie to okolo 12 sierpnia (zależy od okresu).

W środę będę miała biopsję endometrium,
Przeglądam internet i czytam że dzień przed nie można współżyć,
A drugie pytanie czy zawsze lekarz wystawia L4 ? Bo wolała bym nie iść na zwolnienie

reklama
O to bardzo dobra wiadomość 😀 pewnie chcialabys juz byc po ;) ja zaczynam w tym cyklu, dziś zaplacilam za procedure i kupilam zastrzyki. Pod koniec tygodnia powinnam dostać okres i zaczynam stymulacje. Mój lekarz planuje transfer w tym cyklu, jeśli nie bedzie przeciwskazan to będzie to okolo 12 sierpnia (zależy od okresu).
No to super, ja wtedy bede testować😅

Do góry