reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

A dobrze😁mialam zabiegany tydzien bo po pracy mialam inne zajęcia, teraz w pracy urlopy, ja po wiec mam co robic i jakos tak nie mysle. Pewnie od srody kolejny tydzien to dopiero bedzie niecierpliwie😊jutro mam zrobic progesteron, jak bedzie niski to dorzucić luteinę. Ogolnie jakos bardzo spokojnie to wszystko przechodzę 😏
A u Ciebie, kiedy plan zaczac?
Podziwiam Cię za ten spokój :)

U nas jeszcze nie wiadomo. W połowie sierpnia mamy wizytę, mam nadzieję, że ostatnie badania i że od nowego cyklu, pod koniec sierpnia, zaczniemy w końcu procedurę :)

reklama
Podziwiam Cię za ten spokój :)

U nas jeszcze nie wiadomo. W połowie sierpnia mamy wizytę, mam nadzieję, że ostatnie badania i że od nowego cyklu, pod koniec sierpnia, zaczniemy w końcu procedurę :)
Trzymam kciuki by tak bylo✊🏻🥰

Ja to jak mialam stymulację to nie moglam sie doczekac az wroce do domu i zrobie zastrzyk🤣🤣stary mowi; poje****😄

Cześć Wszystkim, czy przed 2 transferem tez trzeba zrobić badania na początku cyklu, jak fsh i estradiol? Może jakieś inne? Jakie leki i kiedy? Niestety dziś wynik negatywny:(.
Wszystko zależy czy kolejny transfer będziesz miała na naturalnym czy sztucznym cyklu. Przy naturalnym na wizycie byłam dopiero w 11 i 13 DC. Później przez dwa dni badania krwi (LH) codziennie rano. I telefonicznie ustala termin. Dwa dni przed transferem zaczęłam brać Duphaston. A co z tego będzie czas pokaże.... 😉

Wszystko zależy czy kolejny transfer będziesz miała na naturalnym czy sztucznym cyklu. Przy naturalnym na wizycie byłam dopiero w 11 i 13 DC. Później przez dwa dni badania krwi (LH) codziennie rano. I telefonicznie ustala termin. Dwa dni przed transferem zaczęłam brać Duphaston. A co z tego będzie czas pokaże.... 😉
kiedy testujesz ?

reklama
Do góry