reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
dobrze czytajcie dokumenty, jestem przypadkiem gdzie kilinika nie zwrocila by mi 1600zl z poprzedniej procedury gdybym sie o to nie upomniala i to calkowicie przypadkowo sie o tym dowiedziala przy podpisywaniu dokumentow do drugiej procedury (stwierdzialam ze nie bede czytac tych dokumentow jeszcze raz gdyz przeczytalam je cale przy pierwszym podpisywaniu i doslowanie cos mnie natknela aby przeczytac jedna karte a tam pisala ze klinika musi zwrócić pieniądze za brak hodowli do 5 doby i brak mrożenia zarodków)

dobrze czytajcie dokumenty, jestem przypadkiem gdzie kilinika nie zwrocila by mi 1600zl z poprzedniej procedury gdybym sie o to nie upomniala i to calkowicie przypadkowo sie o tym dowiedziala przy podpisywaniu dokumentow do drugiej procedury (stwierdzialam ze nie bede czytac tych dokumentow jeszcze raz gdyz przeczytalam je cale przy pierwszym podpisywaniu i doslowanie cos mnie natknela aby przeczytac jedna karte a tam pisala ze klinika musi zwrócić pieniądze za brak hodowli do 5 doby i brak mrożenia zarodków)
Dzięki za cenne info :)

Mi akurat panie w invicta wszystko mówiły przed podpisaniem dokumentów. Ze takie i takie zwroty beda itp, takze na plus

Mi akurat panie w invicta wszystko mówiły przed podpisaniem dokumentów. Ze takie i takie zwroty beda itp, takze na plus
my tez zostalismy o tym poinformowani ale po pierwszej hodowli zarodkow embriolog nie zanotowal w systemie ze nie doszlo do hodowli do 5 doby i mrożenia, wiec gdybym sie nie upomniała to pieniedzie zostaly by po stronie kliniki

Hej, a ja załatwiłam sobie teraz zapalenie zatok i po próbach ratowania się różnymi sposobami skończyło się na antybiotyku 🥺
Antybiotyki przed kolejną próbą - wspaniale!

reklama
Hej, a ja załatwiłam sobie teraz zapalenie zatok i po próbach ratowania się różnymi sposobami skończyło się na antybiotyku 🥺
Antybiotyki przed kolejną próbą - wspaniale!
ja przed swoją szczęśliwą próba miałam antybiotyk na ostre zapalenie gardla oraz do tego antybiotyk do oczu bo dostałam przy okazji bakteryjnego zapalenie spojówek - wszystko się udało więc na spokojnie 😊

Do góry