Devin
Moderator
Dokumentów Do procedury?Mam w piątek wizytę więc dopytam tylko jest dużo tych dokumentów i dużo uzupełniania a ja do Gdańska mam ponad 200.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokumentów Do procedury?Mam w piątek wizytę więc dopytam tylko jest dużo tych dokumentów i dużo uzupełniania a ja do Gdańska mam ponad 200.
Tak.Dokumentów Do procedury?
No to prawda, troche tego jest
Dzięki za cenne infodobrze czytajcie dokumenty, jestem przypadkiem gdzie kilinika nie zwrocila by mi 1600zl z poprzedniej procedury gdybym sie o to nie upomniala i to calkowicie przypadkowo sie o tym dowiedziala przy podpisywaniu dokumentow do drugiej procedury (stwierdzialam ze nie bede czytac tych dokumentow jeszcze raz gdyz przeczytalam je cale przy pierwszym podpisywaniu i doslowanie cos mnie natknela aby przeczytac jedna karte a tam pisala ze klinika musi zwrócić pieniądze za brak hodowli do 5 doby i brak mrożenia zarodków)
Mi akurat panie w invicta wszystko mówiły przed podpisaniem dokumentów. Ze takie i takie zwroty beda itp, takze na plusdobrze czytajcie dokumenty, jestem przypadkiem gdzie kilinika nie zwrocila by mi 1600zl z poprzedniej procedury gdybym sie o to nie upomniala i to calkowicie przypadkowo sie o tym dowiedziala przy podpisywaniu dokumentow do drugiej procedury (stwierdzialam ze nie bede czytac tych dokumentow jeszcze raz gdyz przeczytalam je cale przy pierwszym podpisywaniu i doslowanie cos mnie natknela aby przeczytac jedna karte a tam pisala ze klinika musi zwrócić pieniądze za brak hodowli do 5 doby i brak mrożenia zarodków)
Ja mam uzupełnić wszystko co wiem. A czego nie wiem, to jutro razem z opiekunem po wizycieMi akurat panie w invicta wszystko mówiły przed podpisaniem dokumentów. Ze takie i takie zwroty beda itp, takze na plus
my tez zostalismy o tym poinformowani ale po pierwszej hodowli zarodkow embriolog nie zanotowal w systemie ze nie doszlo do hodowli do 5 doby i mrożenia, wiec gdybym sie nie upomniała to pieniedzie zostaly by po stronie klinikiMi akurat panie w invicta wszystko mówiły przed podpisaniem dokumentów. Ze takie i takie zwroty beda itp, takze na plus
ja przed swoją szczęśliwą próba miałam antybiotyk na ostre zapalenie gardla oraz do tego antybiotyk do oczu bo dostałam przy okazji bakteryjnego zapalenie spojówek - wszystko się udało więc na spokojnieHej, a ja załatwiłam sobie teraz zapalenie zatok i po próbach ratowania się różnymi sposobami skończyło się na antybiotyku
Antybiotyki przed kolejną próbą - wspaniale!