reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

powiem wam ze wizyte mam dopiero 5 maja i jezeli bedzie wszystko ok to okolo 12 maja zaczne stymulacje a ja juz sie zaczynam zamartwiac czy tym razem będę miała więcej dojrzałych komórek - macie jakiś sprawdzony sposób jak wyłączy głowę ?

reklama
powiem wam ze wizyte mam dopiero 5 maja i jezeli bedzie wszystko ok to okolo 12 maja zaczne stymulacje a ja juz sie zaczynam zamartwiac czy tym razem będę miała więcej dojrzałych komórek - macie jakiś sprawdzony sposób jak wyłączy głowę ?
mi pomaga czytanie książek. Najlepiej wciągających kryminałów 😊

Wiem, ze to głupie pytanie, ale mam duże przebarwienia na skórze - myślicie ze mogę je na punkcję sobie je delikatnie zakryć kremem bb? Wiecie, psychicznie źle sie z nimi czuje jak są widoczne gdzieś w miejscu publicznym

Wiem, ze to głupie pytanie, ale mam duże przebarwienia na skórze - myślicie ze mogę je na punkcję sobie je delikatnie zakryć kremem bb? Wiecie, psychicznie źle sie z nimi czuje jak są widoczne gdzieś w miejscu publicznym
musiałabyś zapytać lekarza, niby to taka blachostka ale wiem ze u mnie na papierach pisało ze w dzien punkcji i transferu nie może używać perfum

Też słyszałam, że w dniu transferu lepiej nie używać perfum.
A co do paznokci to chyba inna kwestia - bo chodzi o zauważenie, czy nie sinieją... Ale to chyba istotne przy dłuższych narkozach?
czasami tez do palca podpinają pulsoksymetr i jak masz zele lub hybrydy to pulsoksymetr nie działa ;p teraz do punkcji nie bede sciagac paznokcia bo to nie ma sensu ;p

reklama
Do góry