Blue1996
Fanka BB :)
manifestujemy swoje piękne komórki i zarodki!Moje myśli teraz tylko przy tym,żeby chociaż z tych 8 pęcherzyków połowa do transferu się nadawała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
manifestujemy swoje piękne komórki i zarodki!Moje myśli teraz tylko przy tym,żeby chociaż z tych 8 pęcherzyków połowa do transferu się nadawała
a powiedz mi masz cos dopochwowo przed punkcja? Ja dostałam antybiotyk, Dalacin i jutro mam zaaplikować przed spaniemMoje myśli teraz tylko przy tym,żeby chociaż z tych 8 pęcherzyków połowa do transferu się nadawała
Nie, ja nic takiego nie mam prócz tych zastrzyków ale tak myślę,że może dziś zaaplikuje lactovaginal, nie zaszkodzi.a powiedz mi masz cos dopochwowo przed punkcja? Ja dostałam antybiotyk, Dalacin i jutro mam zaaplikować przed spaniem
ja już wczoraj odwiedziłam Pepco i mój mąż sie śmiał ze kupiłam sobie koszule i majtki jak dla starej babciNie, ja nic takiego nie mam prócz tych zastrzyków ale tak myślę,że może dziś zaaplikuje lactovaginal, nie zaszkodzi.
Aaa i koszulę nocną muszę kupić
ja tez kupiłam sobie nowa koszule nocna do punkcji ;pja już wczoraj odwiedziłam Pepco i mój mąż sie śmiał ze kupiłam sobie koszule i majtki jak dla starej babci
Ej mi o majtkach nie gadali więc jadę bez tylko nie mów, że kupiłaś koszule z Kubusiem Puchatkiem, bo tylko taka widzę w obecnej gazetceja już wczoraj odwiedziłam Pepco i mój mąż sie śmiał ze kupiłam sobie koszule i majtki jak dla starej babci
majtki i tak trzeba sciagnac przed zabiegiem ;pEj mi o majtkach nie gadali więc jadę bez tylko nie mów, że kupiłaś koszule z Kubusiem Puchatkiem, bo tylko taka widzę w obecnej gazetce
W sumie na upartego jak mojego starego t-shirt ubiorę, to poślady zakryje zawsze jakaś alternatywa dzięki za pomysłja tez kupiłam sobie nowa koszule nocna do punkcji ;p
tym razem postawie na koszulkę starego może ona przyniesie nam szczecie <3
hahah bardzo ją chciałam ale stwierdziłam ze to by była przesada była taka szaro rozowa z koronką przy dekolcieEj mi o majtkach nie gadali więc jadę bez tylko nie mów, że kupiłaś koszule z Kubusiem Puchatkiem, bo tylko taka widzę w obecnej gazetce