reklama
ziutella
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo Poukładaj sobie to w głowie i pamiętaj ze jesteście z mezem w tym razem ! I dacie radę ! Nie poddawajcie sięHejka dziewczyny, chyba się u mnie sprawa rozwiązała. Dostałam miesiączkę
ziutella
Teraz sobie tak wrocilam do Twojej historii i widzę ze u Was czynnik męski . Nie poddawajcie się ! Walczcie dalej ! Może poczytaj opinie o innych klinikach ? Może jakieś dodatkowe wspomaganie do nasienia ?Hejka dziewczyny, chyba się u mnie sprawa rozwiązała. Dostałam miesiączkę…
marzycielko
Przykro miHejka dziewczyny, chyba się u mnie sprawa rozwiązała. Dostałam miesiączkę…
Macie jeszcze zarodki?
Doskonale wiem co czujesz ale nie poddawaj się i idź po swoje, w sumie nic innego nam nie pozostało
NinaRen
Zaciekawiona BB
Chyba tym razem sprobujemy z zamrożonym nasieniem sprzed chemii. Ale dopiero może za jakieś dwa, albo trzy miesiące. Troche dam hormonom odpocząć. I głowieTeraz sobie tak wrocilam do Twojej historii i widzę ze u Was czynnik męski . Nie poddawajcie się ! Walczcie dalej ! Może poczytaj opinie o innych klinikach ? Może jakieś dodatkowe wspomaganie do nasienia ?
Niestety nie Zaczynamy od początku.Przykro mi
Macie jeszcze zarodki?
Doskonale wiem co czujesz ale nie poddawaj się i idź po swoje, w sumie nic innego nam nie pozostało
W sumie troche jestem zła na tę klinikę, bo wykorzystali wszystkie 9 jajeczek z punkcji, a mogli przeciez jedno albo dwa zostawić skoro wiedzieli, że tu jest czynnik męski i mają zamrozone nasienie na ewentualną kolejną próbę.
marzycielko
to tak jak my, wszystko zaczynamy od początkuChyba tym razem sprobujemy z zamrożonym nasieniem sprzed chemii. Ale dopiero może za jakieś dwa, albo trzy miesiące. Troche dam hormonom odpocząć. I głowie
Niestety nie Zaczynamy od początku.
W sumie troche jestem zła na tę klinikę, bo wykorzystali wszystkie 9 jajeczek z punkcji, a mogli przeciez jedno albo dwa zostawić skoro wiedzieli, że tu jest czynnik męski i mają zamrozone nasienie na ewentualną kolejną próbę.
nie poddawaj sie
wiem ze to brzmi glupio i sama sie denerwuje ze względów na koszty jak mowia ze pierwsza procedura to tak naprawdę próba bo lekarz nie jest wstanie przewidziec jak kobieta zareaguje na stymulacje jak zarodki będą sie rozwijać itp. mam jednak cicha nadzieje ze druga procedura dla ciebie i dla mnie skończy sie tym czego tak bardzo pragniemy
Blue1996
@paulina7891 daj koniecznie znać jak po dzisiejszej wizycie, ja już po pobraniu czekam na wynik i wizytę
P
paulina7891
Gość
Dam dam, my wizytę mamy dopiero o 13:00 Na Twoje dobre wieści też czekam@paulina7891 daj koniecznie znać jak po dzisiejszej wizycie, ja już po pobraniu czekam na wynik i wizytę
P
paulina7891
Gość
Przykro mi daj upust emocjm, krzycz, płacz, ale pamiętaj, że jeszcze wszytsko przed Wami! Jeszcze będzie pięknie!! Najważniejsze,żeby się nie poddawać wiem,że łatwo mówić, ale w zeszłym roku świat mi się zawalił, jednak po przepracowaniu tematu dziś jestem wdzięczna chociaż za te 6 tygodni z moją fasolkaHejka dziewczyny, chyba się u mnie sprawa rozwiązała. Dostałam miesiączkę…
A powiedz, bo wyczytałam, że u Was problemem jest czynnik męski, czy w Waszej niemieckiej klinice Tobie też robili jakieś badania w kierunku płodności? Np histeroskopię, sprawdzali CD138 i CD56? Trombofilie?
reklama
NinaRen
Zaciekawiona BB
Mogliśmy zrobić badania pod względem genetycznym nasienia (i pewnie tez tych parametrow, o ktorych ty piszesz) Tylko po pierwsze to był dodatkowy koszt, a po drugie my wiemy dlaczego nasienie męża ma słabą morfologię i ruchliwość. Mąż miał chłoniaka wiele lat temu i przeszedł radio oraz chemioterapie.Przykro mi daj upust emocjm, krzycz, płacz, ale pamiętaj, że jeszcze wszytsko przed Wami! Jeszcze będzie pięknie!! Najważniejsze,żeby się nie poddawać wiem,że łatwo mówić, ale w zeszłym roku świat mi się zawalił, jednak po przepracowaniu tematu dziś jestem wdzięczna chociaż za te 6 tygodni z moją fasolka
A powiedz, bo wyczytałam, że u Was problemem jest czynnik męski, czy w Waszej niemieckiej klinice Tobie też robili jakieś badania w kierunku płodności? Np histeroskopię, sprawdzali CD138 i CD56? Trombofilie?
Podziel się: