reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

tak musi być !
wiesz już może czy w następnej stymulacji będziesz stosowała inne leki ? będziesz podchodzić na krotki czy długi protokole ?
ja sie bardzo boje potworzenia sytuacji że znowu będę miała mało oocystow :(
Od soboty zaczynam wcierać testosteron - minimalne dawki, żeby wyciszyć jajniki i zwiększyć rezerwę przed kolejną stymulacją. Rodzaj protokołu i leków będzie zależał od sytuacji za 2 m-ce.

reklama
Kochane! Dostałam wynik bety, dzwoniła Pani doktor i beta 170. Po tylu latach, i setkach testów ciążowy bez drugiej kreski, odzyskałam nadzieje. Mam nadzieję, że każda z nas spełni swoje marzenia. To moja pierwsza ciąża. Proszę, trzymajcie kciuki i myślcie o mnie ciepło 😍
Gratuluje z całego serca 💗💗 i życzę wszystkim Nam tego samego 💪💪

Hej dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam po drodze mały moment paniki i wolałam się z niczym nie deklarować...Miałam krótkotrwałe plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy wszystko ok.
Więc moja beta z wczoraj to ok. 2600, 2 dni wcześniej 960. Więc teraz pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji.

Hej dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam po drodze mały moment paniki i wolałam się z niczym nie deklarować...Miałam krótkotrwałe plamienia i wolałam najpierw sprawdzić, czy wszystko ok.
Więc moja beta z wczoraj to ok. 2600, 2 dni wcześniej 960. Więc teraz pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji.
mega gratulacje!!! Dajesz nadzieję na to ze i do nas los sie uśmiechnie ☘️

@marzycielko bardzo mi przykro, że tym razem się nie udało. Ale nie trać wiary! Jeszcze wszystko może być dobrze!
@Madzialena. Gratulacje! Kiedy masz jakieś następne wizyty?

Te badania mialam w czwartek i kolejne mam po tygodniu, w przyszły czwartek, juz z usg :) jak już usłyszałam dobre wieści, to poleciałam po test, zeby w końcu zobaczyć jak wyglądają dwie kreski. Na kiedy ci wyznacza termin?

reklama
Do góry