Nie mam jeszcze wyników. Czekammasz juz wynik ?
mysle ze test spokojnie juz pokaze 2 kreseczki
reklama
Blue1996
Fanka BB :)
i jak i jak? Czekam jak na szpilkach na Twój wynikNie mam jeszcze wyników. Czekam
Niestety ale ich nie mam jeszcze. Pierwszy raz tak mi się zdarzyłoi jak i jak? Czekam jak na szpilkach na Twój wynik
@marzycielko Bardzo mi przykro. Po tych kilku dniach odpoczynku od leków i lekarzy myślę, że może organizm był już mocno przeciążony IUI. Poczekamy te 2-3 m-ce i spróbujemy jeszcze raz. I tym razem będziemy miały większą szansę
Madzialena.
Zaangażowana w BB
Jejku, tak mi przykro Jakaś fatalna passa... Wierzę, że twoje marzenie się jeszcze spełni Przytulam baaardzo mocnoNiestety, ale moje marzenie się nie spełniło. Beta poniżej 1,1mlU/ml, progesteron 12,2ng/ml
marzycielko
Doskonale wiem co czujeszNiestety, ale moje marzenie się nie spełniło. Beta poniżej 1,1mlU/ml, progesteron 12,2ng/ml
Bardzo mi przykro
Mimo wszystko wierzę że słońce się jeszcze do nas uśmiechnie
Tak dziewczyny jeszcze będzie dobrze i przytulicie swoje SkarbeczkiDoskonale wiem co czujesz
Bardzo mi przykro
Mimo wszystko wierzę że słońce się jeszcze do nas uśmiechnie
Blue1996
strasznie mi przykro ale to marzenie musi sie kiedyś spelnic, nie widzę innej opcjiNiestety, ale moje marzenie się nie spełniło. Beta poniżej 1,1mlU/ml, progesteron 12,2ng/ml
reklama
Niedługo mama
Dziewczyny przegrałyście bitwę ale nie wojnę, walczcie dalej , naprawdę wartou nas też początki byly jak po grudzie
Podziel się: